Планират възраждане на "Woodstock" за 40-годишнината му

3 мар 2009, 10:30 ч. 99 / 5 3
пред./следв.
Michael Lang планира възраждане на митологичния "Woodstock Festival" по повод неговия 40-годишен юбилей. При това - на два континента. Точно на същите дати като оригиналното събитие - 15-и и 16 август ще има двудневен фестивал на все още неуточнено място в щата Ню Йорк. Седмица по-късно - на 22-ри и 23 август "Woodstock" се пренася в Берлин, Германия, където за целта е набелязано изоставено летище. Все още няма потвърдени групи, но организаторите се надяват да осигурят участието на някои от изпълнителите, свирили на първия подобен фестивал през 1969 г., като THE WHO, SANTANA, THE GRATEFUL DEAD и др.

още за:

Woodstock Festival


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wackata 3.03.2009 16:22:59 отговори + 0 0
Могат да поканят Джими Хендрикс и Джанис Джоплин иначе идеята не е лоша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

daga dog 3.03.2009 16:17:43 отговори + 0 0
ами браво това е добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 3.03.2009 13:44:37 отговори + 0 0
Добра идея!Хе съм запозната много с тая музика,само Doors слушам понякога.Ама купон им е било на децата на цветята! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".