FAITH NO MORE - хедлайнъри в първия ден на фестивала "Download"

3 мар 2009, 10:23 ч. 384 / 10 12
пред./следв.
Стана ясна първата дата от предстоящите концерти на събралите се FAITH NO MORE. Те ще бъдат хедлайнъри на тазгодишното издание на "Download Festival" на 12 юни. В следващите два дни основните банди са MOTLEY CRUE и DEF LEPPARD. Други подробности за събитието ви съобщаваме текущо, като винаги може да се информирате и от нашия "Фестивален гид".


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ффф 7.03.2009 14:42:18 отговори + 0 0
Каде видяхте ФНМ в каварна бре ?????????????
като ви е гнусно да ходите там си е ..те пу..та ма..на никои не ви кани да се подравате на любимата или 2-3 банди да сте независими от градския шит за 2-3 дни ,да няма меко легло баня и мама да ти направи закуска на детенцето и да му забурше задничето след къкането ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2009 23:40:04 отговори + 0 0
Краварна suxx! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xSCDLx 4.03.2009 14:24:11 отговори + 0 0
Пичове, не искам да обидя никой, но гледайте малко по далеч от носа си!
Когато отиваш на концерт на Напалм Дет не може да очакваш че там ще има културни младежи с очила и спретнати прически, с фланелки "Make Love Not War", не се напиват, не серат по плажа, не ядат кебапчета и не бухат евтини бири на бетонния плаж....
От друга страна свалям шапка на кмета че успява да се справи с една буйна тълпа хулигани с фланелки с черепи и страховити татуировки с цената на лайно на плажа и опикани трибуни...
А в любимата софия не сте ли виждали боклук, пикане около клубове и дискотеки и лайно зад автобусна спирка...
Пак казвам, не искам да обидя никой ама дайте да не стреляме по бялата лястовица щото е кацнала на прозореца на съседите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2009 14:02:59 отговори + 0 0
Варна - 2009-03-03 13:07:14
Никой не се нуждае от "обидени" като теб в Каварна!

А още по-малко се нуждая от нещастници с тениски на маноЛар и Мейдън на концерт на Фейт Ноу Мор. Което, обаче е неизбежно в Каварна.
А на плажа до Каварна видяхме човешки говна това лято! Да не споменавам, че ни извозваха с микробуси като във Виетнам.Е как да не е обидно да пътуваш до там, а не до някое симпатично градче.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xSCDLx 4.03.2009 11:17:07 отговори + 0 0
Браво бе redordead, браво...
Е що така мразиш Каварна? Щото е по чист от София? Щото няма лъскави реклами на чалгаджийници като по южното море? Щото селяците не са намазаните селяци от София? Или проблема е че не е на 15-20 мин от центъра на София?
Мислиш ли че на Цонко би му било по лесно ако се пусне по течението? Стандартна община с дупки, мизерия и чалга, цигански панаири и Веселин Маринов за лелите?
Човека прави нещо за всички нас, обаче го прави с цел да задържи живо и без това западащото градче. И го прави адски успешно.
И къде е проблема, в групите, в организацията или в твоя собствен комфорт?
Ако си малко по голям и помниш началото на 90-те ще можеш да го оцениш...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 3.03.2009 19:06:28 отговори + 0 0
да го кажа с 2-3 думи - Каварна за мен е един от най-гнусните градове по морето - да беше направен феста в някоя симпатично градче като ахтопол да кажем, шчх да бъда много по-доволен...а то - в най-неприятният град - дето плажа му е бетонен, а центъра на града - типично комунистически...
колкото за чалгата - ми преди концертите в каварна, ако сложим мутето - няма да си личи дали има чалгаджии или метъл фенове - навсякъде пълно с кебапчийници и наливна бира и си хвърлят боклука дето им падне...да не говорим за едни храсти до стадиона дето ги пренаторихте с пикня и лайна...
просто не става Каварна, това е фактът...т.е. за 1-2 концерта годишно мога да се прежаля, но не и за повече...последно ходих там, когато в 2 поредни дни свириха тестамнет и напалм дет...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2009 17:38:40 отговори + 0 0
тамА? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2009 17:31:32 отговори + 0 0
абе, какви сте вие, дето не ви харесва в каварна и тама е за вас "тъпо село", а??? чалгари ли сте? или ви мързи да си подадете носа извън софия? или сте свикнали в комфорта на 4-звездните хотели в слънчев бряг??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гняв 3.03.2009 17:24:19 отговори + 0 0
тъпо село,а-а? неблагодарни нещастници!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 3.03.2009 14:23:12 отговори + 0 0
да бе, ФНМ в онова тъпо село ае, не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 3.03.2009 13:07:14 отговори + 0 0
Никой не се нуждае от "обидени" като теб в Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 3.03.2009 12:27:38 отговори + 0 0
Ще преглътна обидата да пътувам до Каварна, само да дойдат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".