Почина бившият китарист на FORBIDDEN и NEVERMORE Tim Calvert

1 май 2018, 06:00 ч. 1707 / 9 0
пред./следв.

   На 30 април сутринта е починал Tim Calvert - бивш китарист на FORBIDDEN и NEVERMORE. Той напуска този свят на 52 години, като причината за кончината му е агресивна форма на болестта амиотрофична латерална склероза (АЛС). Неговите близки съобщават трагичната новина, както и че са успели да бъдат до Calvert в последните месеци от живота му и заедно с лекарите да полагат възможните грижи.

   Tim свири в три от албумите на FORBIDDEN"Twisted into Form" (1990), "Distortion" (1994) и "Green" (1997), както и в творбата на NEVERMORE от 1999 г. "Dreaming Neon Black".

   Редица колеги и приятели на музиканта, сред които Craig Locicero, Jeff Loomis и др., изказват съболезнования и съжалението си от загубата му.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".