Билборд в Лондон предизвика слухове за пълен реюнинън на класическите GUNS N' ROSES

1 май 2018, 00:54 ч. 1617 / 2 0
пред./следв.

   Снимката, която виждате по-долу, е на мистериозен билборд, който се появи в квартал "Камдън" в Лондон и предизвика слухове за възможен пълен реюниън на класическия състав на GUNS N' ROSES - с участието на Slash, Axl Rose, Steven Adler, Duff McKagan и Izzy Stradlin. Стилизираните ликове на петимата, записали легендарния албум "Appetite for Destruction", са изобразени на билборда.

   В същото време се появи и сайтът GNR.fm, на който засега се вижда само посланието "Destruction Is Coming". Доколкото уебстраницата е свързана с лейбъла на GUNS N' ROSES "Universal Music", другото предположение за билборда и сайта е, че става дума просто за преиздаване на "Appetite for Destruction". Творбата имаше кръгъл (30-и) юбилей през миналата, 2017 г. Дали предстои закъсняло юбилейно преиздание или бленуван реюниън, предстои да разберем.

   Както знаете, вече две години GUNS N' ROSES обикалят света с лайнъп, включващ Axl Rose, Slash и Duff McKagan, плюс неколцина други музиканти. Макар за мнозина това събиране да не е пълноценно, концертите пълнят зали и стадиони и вече са донесли стотици милиони долари приходи.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".