Почина вокалистът на RIGOR MORTIS и WARBEAST Bruce Corbitt

26 яну 2019, 08:40 ч. 915 / 3 2
пред./следв.

   На 25 януари на 56-годишна възраст е починал вокалистът на RIGOR MORTIS и WARBEAST  Bruce Corbitt. В последните години музикантът се бореше с рак на хранопровода, като по-рано този месец постъпи в хоспис - място, на което се полагат грижи за неизлечимо болни хора, но без лечение.

   Corbitt не се предаваше до последно и публично изразяваше надежда да продължи борбата, но коварната болест го побеждава. Доколкото е известно, сметките за лечението му от 2017-а възлизат на около 1 млн. долара. Bruce премина и тежки курсове химио- и лъчетерапия, но без успех. По-рано през годините певецът оцелява след раняване с хладно оръжие и сърдечен удар. Към края лекарите са давали 2,8% шанс Corbitt да живее в продължение на пет години. Но всичко приключва сега...

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-( 26.01.2019 17:10:41 отговори + 8 0
R.I.Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 26.01.2019 11:26:13 отговори + 12 2
Лека му пръст! Да почива в мир!
Между другото, наш роднина имаше рак на хранопровода. Даваха му 3% шанс да оцелее. Претърпя изключително тежка операция, включваща местене на стомаха в тялото. ОЦЕЛЯ. Оживя, излекува се, даже вече нямаше ракови клетки при изследванията и започна отново работа. Две години по-късно получи тежък инсулт и умря за половин час. В следствие на тежките химиотерапии се увреждат кръвоностните съдове и се получават инсулти. Обаче тия 1 милион долара за лечението и не са го спасили, смятайте за какви търгаши става въпрос!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".