P.O.D. обявиха заглавието на новия си албум

20 апр 2015, 07:42 ч. 463 / 5 1
пред./следв.

   P.O.D. (PAYABLE ON DEATH) са избрали "The Awakening" за заглавие на предстоящия си нов студиен албум, който, по предварителни планове, ще излезе през месец август. Както ви съобщихме, творбата е записана с дългогодишния продуцент на бандата Howard Benson. В скорошно интервю, вокалистът Sonny Sandoval коментира, че този път P.O.D. са подходили "малко по-различно" към създаването на творбата. Както и че групата продължава да смества най-различни музикални стилове и няма да се хареса на хора, които искат песни от по три акорда.

 

P.O.D.

още за:

P.o.d.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 20.04.2015 15:21:23 отговори + 0 3
Ча'айте малко ве! Тия не бяха ли хардкор банда на времето? Не, не се бъркам с M.O.D. и S.O.D. И тия бяха. Я вижте тука кво става: https://www.youtube.com/watch?t=88&v=Wquq4DTbC9E И това, че ще издават нов албум, хич не стопля моята метъл душа. Ама не съм и от тия дето искат песни с по три акорда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".