JEREMY? с турне във Великобритания и концерти в Берлин и Прага

20 апр 2015, 06:56 ч. 917 / 8 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JEREMY? готвят няколко излизания извън България в рамките на месеците май и юни, тази година. Списъкът с музикалните им гостувания засяга предимно Великобритания. Групата наскоро обяви концерт в Лондон и участие на един от най-големите и значими фестивали за нова музика – The Great Escape в Брайтън. Вече са ясни подробностите за около двадесет клубни шоута, които оформят гръбнака на настоящото турне. Самото то е наречено “The Hope” – на едноименния нов сингъл, който тепърва се представя пред публика. Кампанията вече е в ход от началото на април, преминавайки първо у нас – София, Варна, Пловдвив, Бургас, Плевен, Благоевград и Габрово. Освен датите в нашата страна и обявените по-горе две навън, обиколката се допълва с градове като Ливърпул, Ейлсбъри, Базилдън, Дъблин, Прага, Берлин, плюс втора изява в Брайтън и няколко нови в София. Мениждмънтът на бандата продължава да работи по разширяване на списъка.

Стартът на чуждестранната част от турнето е в края на април. Само в Лондон - на 8 май - концертът на JEREMY? е съвместен с друг идващ от България изпълнител - Стенли, докато на останалите локации те ще се комбинират с местни банди. На 30 април музикантите ни са в Базилдън - с групата Penguin Party от Есекс. На 1 май, петък, пътуват за Ливърпул, където засега са обявени като единствено име за вечерта. В съботния ден на 2 май идва ред на Ейлсбъри, където ще делят сцената с Fawesome от Wycombe. В Дъблин са на 7 май заедно с познатите у нас AMORIC, част от които са известни в миналото с участието си в група Лора, плюс един местен изпълнител - Eliot Bridge и неговата формация. На фестивала The Great Escape в Брайтън - и при двете си участия там на 15 и 16 май – ще редуват сетове с по още три групи на събитие. В Прага и Берлин, съответно на 11 и 12 юни, съпортът ще бъде осигурен от немската банда Finalstair.

Ето и пълният списък с предстоящите концертни дати и локации:

JEREMY? – The Hope Tour 2015

25 април, събота - JEREMY? + ACANTHA LANG + BEARS AND HUNTERS - Terminal 1, София, България
30 април, четвъртък - JEREMY? + PENGUIN PARTY - The Edge, Базидлън, Англия
1 май, петък - The Albert Hotel Venue, Ливърпул, Англия
2 май, събота - JEREMY? + FAWESOME - Shootpool, Ейлсбъри, Англия
7 май, четвъртък - JEREMY? + AMORIC + ELIOT BRIDGE - Fibber Magee’s, Дъблин, Ирландия
8 май, петък - JEREMY? + СТЕНЛИ - The 100 Club, Лондон, Англия
15 май, петък - JEREMY? - Above Audio, Брайтън, Англия – (The Great Escape Festival)
16 май, събота – JEREMY? - The Hope, Брайтън, Англия (The Great Escape Festival)
23 май, събота - JEREMY? + CASUAL THREESOME - Terminal 1, София, България
11 юни, четвъртък - JEREMY? + FINALSTAIR - Chapeau Rouge, Прага, Чехия
12 юни, петък - JEREMY? + FINALSTAIR - Hangar 49, Берлин, Германия
26 юни, петък - JEREMY? + FINALSTAIR - Маймунарника, София, България

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Жими Пейж 21.04.2015 08:45:50 отговори + 0 0
Баце, направо им завиждам на гей обществото колко са сплотени и как се подкрепят. За такъво турне много любов е била раздадена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 20.04.2015 20:06:15 отговори + 1 3
Кузман .. не знам какъв стил харесваш .. но когато някой го бива в това което прави си го бива .. и аз не слушам такава музика .. но съм ги чувал и момчетата са доста добри и са на високо ниво .. не знам от де го вадиш тоя хейт, но е ненужен и няма място в случая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 20.04.2015 15:12:59 отговори + 6 3
В една от свързаните новини по-горе, доста ги бяхме коментирали тия момчурляци. Както беше отбелязал един колега - "Стават за еротичен затворнически календар". И ей ги на пак тук. Някой доста яко ги промотира тия гейтаци и почвам да се дразня. Или те сами се промотират, щото имат кинти. Дано ги сцепят от е***е в Англия, че да си седнат на гъ*а най-накрая /ако могат/. Ей ся ще ми баннат коментара. Поне не го трийте администраторите, че може някой да се обърка и да чуе тая банда. Аз съм ги слушал, не гледам само снимката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 20.04.2015 12:54:11 отговори + 3 2
Тези пък какви са?! Като им гледам прическите: майко мила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 20.04.2015 08:47:56 отговори + 2 3
Браво бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".