Подробности за българското издание на автобиографията на Anthony Kiedis

1 окт 2009, 14:15 ч. 211 / 2 0
пред./следв.
Издателство "Махалото" публикува следната информация на официалния си уебсайт:

    Тази есен ще зарадваме феновете на рока с автобиографичната книга на Anthony Kiedis "Белези". Създадена в съавторство с Larry Sloman - писателят, който стои и зад двете книги на Howard Stern - историята детайлно проследява живота и кариерата на вокала на невероятните RED HOT CHILI PEPPERS. В "Белези" (оригинално заглавие - "Scar Tissue") Anthony Kiedis се разкрива като талантлив разказвач и дава увлекателно описание на своя живот, правейки разтърсваща равносметка на грешките си.
    Роден през 1962 г. в Гранд Рапидс, Мичиган, но отгледан в Лос Анджелис от баща си, който е дилър на звездите в Холивуд, Антъни е бунтар в гимназията и отпада от университета, като по всичко изглежда, че ще прекара живота си на ръба на обществото. Съдбата и талантът обаче се оказват на негова страна и училищната група, която събира заедно със своя приятел Michael "Flea" Balzary и Hillel Slovak, ги превръща в едно от най-популярните имена на музикалната сцена. След повече от две десетилетия пред очите на публиката, RED HOT CHILI PEPPERS прехвърлят неизброимо много музикални граници, като по пътя произвеждат страхотна музика. Приети от критиката и обожавани от феновете си, техните албуми с неумолима сила всеки път се изстрелват в стратосферата, като само от "Californication" има продадени над 13 милиона копия.
    На страниците на "Белези" е описано как са създадени някои от най-големите им хитове и вдъхновението, което стои зад тях, изброени са многобройните любовни авантюри на Anthony и драматично се разказва за борбата му с наркотиците, но онова, което е наистина ценното, е честността и хумора, с които той ни повежда в бързата лента на живота си. В края на книгата идва изкуплението и опрощението, а за читателите остава удоволствието, че са надникнали зад кулисите на голямата слава и успеха.
    "Белези" се изкачва до номер 1 в класацията за бестселъри на "The New York Times" и в момента по нея се подготвя да бъде заснет телевизионен сериал с работно заглавие "Спайдър и син". Българският превод е дело на Николай Василев.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".