Подробности за дебюта на WE ARE SENTINELS с Matt Barlow

17 май 2018, 19:09 ч. 489 / 3 0
пред./следв.

   Емблематичният бивш вокалист на ICED EARTH Matt Barlow (участвал още в ASHES OF ARES и PYRAMAZE) създаде нов музикален проект с композитора и клавирист Jonah Weingarten (PYRAMAZE, SOI) - WE ARE SENTINELS. Групата ще издаде едноименния си дебют на 6 юли чрез "SAOL". 

   Музиката и текстовете на WE ARE SENTINELS са вдъхновени от големи филми от последните 30-ина години - драматични, фантастични и фентъзи ленти. Barlow и Weingarten са единствени участници в проекта. Първият изпълнява вокалите, а вторият свири на пиано и синтезатори и е автор на оркестрациите.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката:

01. From My Tower
02. My Only Sin
03. Life, Death, Rebirth
04. Kingdom In Winter
05. Dreaming In Winter
06. Battle In Winter
07. In Memoriam
08. Sirens of Odysseus
09. Miracle
10. Soul On Fire
11. Holy Diver

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".