Проектът на Matt Barlow и клавириста на PYRAMAZE с предстоящ дебют

11 апр 2018, 21:30 ч. 988 / 4 0
пред./следв.

   Емблематичният бивш вокалист на ICED EARTH Matt Barlow (участвал още в ASHES OF ARES и PYRAMAZE) създава нов музикален проект с композитора и клавирист Jonah Weingarten (PYRAMAZE, SOI) - WE ARE SENTINELS. Групата вече има договор за Европа с лейбъла "SAOL", чрез който ще издаде дългосвирещия си дебют по-късно през годината. По-долу може да видите тийзър на творбата.

   Музиката и текстовете на WE ARE SENTINELS са вдъхновени от големи филми от последните 30-ина години - драматични, фантастични и фентъзи ленти. Barlow и Weingarten са единствени участници в проекта. Първият изпълнява вокалите, а вторият свири на пиано и синтезатори и е автор на оркестрациите.

  Първите новини за съвместно начинание на дуото дойдоха през януари 2017 г., като тогава името на проекта бе само SENTINELS.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".