Подробности за концерта на COMO ESTA LOCO

19 апр 2007, 08:11 ч. 99 / 1 0
пред./следв.
На 22 април ще се проведе концерт в клуб "Swingin' Hall", София с участието на гръцката хардкор/метъл група COMO ESTA LOCO, заедно с пловдивчаните DELATE и софийската банда ENVY, които издадоха своето първо демо преди около месец. Концертът е с начален час 22:00 и вход 5 лева, а повече за гостите от Ксанти може да прочетете по-долу:

   Групата свири от околко две години, като в началото те са с две китари, без вокал и правят предимно кавъри на метълкор и някои траш банди. След два месеца те вече са в петчленен състав и следват серия концерти в цяла Гърция, след което COMO ESTA LOCO записват демо с две песни. Не след дълго са поканени от самите STAMPIN' GROUND за подгряваща група на двата им бенефисни концерта, преди да се разпаднат миналата година, а в началото на тази пък те бяха съпорт на BORN FROM PAIN. Първото излизане на бандата за концерт извън родна Гърция е на 22-ри април за концерта им в столичния клуб "Swingin' Hall". Демото на COMO ESTA LOCO може да изтеглите от тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".