Подробности за новия албум на CRASHDIET "Rust", вижте видеото "Idiots"

4 юни 2019, 17:39 ч. 461 / 3 1
пред./следв.

   Шведската глем рок група CRASHDIET определи "Rust" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 13 септември чрез "Diet Records" в скандинавските страни и "Frontiers Music" в останалата част на света.

   Това ще бъде първи диск на бандата с новия вокалист Gabriel Keyes, който се присъедини към групата през декември 2017 г. По-рано тази година групата пусна онлайн две от парчетата в творбата. По-долу може да гледате видеоклипа към още една песен - "Idiots". Автор на видеото е отново Jimmy Johansson.

   Траклистът на "Rust" е както следва:

01. Rust
02. Into The Wild
03. Idiots
04. In The Maze
05. We Are The Legion
06. Crazy
07. Parasite
08. Waiting For Your Love
09. Reptile
10. Stop Weirding Me Out
11. Filth & Flowers

 

още за:

Crashdiet


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 5.06.2019 15:46:32 отговори + 2 0
С нетърпение го чакам! Една от малкото по-млади групи, заслужаваща внимание и уважение! RIP Дейв Лепард! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".