Пускат поредица редки и неиздавани концертни записи на DEEP PURPLE

4 юни 2019, 21:28 ч. 2158 / 8 4
пред./следв.

   "earMUSIC" и DEEP PURPLE обявиха поредица от редкци и неиздавани концертни заглавия на легендарната банда.

   Всички дискове ще бъдат в ограничен тираж (до 20 хил. бройки за CD версиите и 2000 за виниловите версии) и ще включват материали от архива на групата от последните около 20 години. Звукът ще бъде ремастериран. Някои от концертите са пускани в лимитирани бройки за фен клуба на DEEP PURPLE, други не са издавани изобщо.

   Първо ще излезе шоу на PURPLE от Нюкасъл, Австралия, записано през 2001 г. След изчерпване на тиражите няма да бъдат пускани нови бройки.

   Както знаете, Ian Gillan и компания ще гостуват за втори път у нас по време на своето турне "The Long Goodbye", за което все още няма информация дали е или не е прощална световна обиколка. Концертът ще се състои на 7 декември в зала "Арена Армеец", София (поръчай билет онлайн).

 

deep purple

още за:

Deep Purple


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 5.06.2019 15:57:16 отговори + 3 8
Всеки искрен фен на Пърпъл трябва да пропусне бъдещия концерт! Настоящата банда е пародия на групата, която повече от 2 десетилетия писа история в рок музиката и остави името си за вечни времена в аналите на рока! Тъжно и трагично е да гледаш това подобие на рок банда да се влачи по сцената! Не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.06.2019 16:30:34 + 10 0
Да, донякъде те разбирам. Всички бихме искали да гледаме състава, с който Пърпъл постигнаха най- големите си успехи, ама по една или друга причина (смъртта на великия Джон Лорд, непреодолимите различия между Гилън и Блекмор и т.н.) това няма как да се случи. Вярно е също, че гласа на Гилън вече не е това, което беше (и Слава Богу, че самия той го осъзнава и не се пъне да пее "Child in Time" например )... Ясно е също, че хард феновете на групата никога няма да приемат нито Морз, нито Еъри за достойни заместници на "титулярите" ...И въпреки всичко изброено си мисля, че не трябва да се обявява бойкот на групата и както каза и Andi- това може да е последната възможност да видим Пърпъл (макар и не в оптималния им състав)...

П.П. В този ред на мисли- и аз като огромен фен на Пинк Флойд си мечтая Гилмор и Уотърс да "заровят томахавките" и заедно с Мейсън да направят едно финално, опустошително турне, с което да размажат де що има стадиони и зали ... За съжаление поради някои от причините, които се отнасят и за Пърпъл (като например смъртта на друг герой на клавишните- Рик Райт) осъзнавам, че такъв реюниън никога няма да се случи и се задоволявам с настоящето положение ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 4.06.2019 21:50:11 отговори + 15 1
Дано успеем да напълним Арена Армеец отново, по всичко личи, че този концерт ще е последен ! Пърпъл го заслужават ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.06.2019 12:51:15 + 9 0
Да, определено на предишното им шоу там гледката с тая препълнена зала беше великолепна. Бях в трибуните и сега като си разглеждам снимките от шоуто- еми, мамка му, чак ми прави кеф това "море" от хора на терена пред сцената и пълните трибуни ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".