Подробности за новия албум на MNEMIC

30 сеп 2006, 13:31 ч. 154 / 7 3
пред./следв.
Датчаните от MNEMIC са определили "Passenger" за заглавие на предстоящия си трети студиен албум, който ще излезе на 2 февруари в Европа от "Nuclear Blast Records". Според китариста Mircea Gabriel Eftemie лириките на творбата са тематично обединени около "значението на съществуването, т. е. - на философския екзистенциализъм".
   Продуциран от MNEMIC и Christian Olde Wolbers (FEAR FACTORY) и Warren Riker (DOWN, CROWBAR, THE FUGEES), предстоящият диск е миксиран от Tue Madsen (HALFORD, THE HAUNTED) и ще включва гост-вокалисти като Jeff Walker (CARCASS, BRUJERIA) и Shane Embury (NAPALM DEATH, BRUJERIA). Ето и списъкът на песните:
01. Humanaut
02. In the Nothingness Black
03. Meaningless
04. Psykorgasm
05. Pigfuck
06. In Control
07. Electric I'd Hypocrisy
08. Stuck Here
09. What's Left
10. Shape of the Formless
11. The Eye on Your Back
12. Zero Synchronized (Japanese bonus track)

още за:

Mnemic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


digimortal 1.10.2006 16:38:38 отговори + 0 0
Да,наистина добри ученици на Fear Factory и нищо повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

knothead 1.10.2006 01:43:18 отговори + 0 0
Ами на мен Фиър Фекчъри са ми една от най-любимите групи за всички времена, но не мисля, че Мнемик или пък Трет Сигнал ги копират. Просто добри ученици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 30.09.2006 16:09:43 отговори + 0 0
Бледи имитатори на добрите групи е жанра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".