Подробности за новия албум на U.D.O. "Touchdown", в който гостува български цигулар

19 май 2023, 14:44 ч. 848 / 11 3
пред./следв.

   Германската хеви метъл група U.D.O. определи "Touchdown" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 25 август чрез "Atomic Fire Records". Първият сингъл "Forever Free" ще се появи на 23 юни.

   Материалът е продуциран и миксиран от Martin "Mattes" Pfeiffer, мастерирането е поверено на китариста Stefan Kaufmann. В творбата гостува цигуларят Stefan Pintev (Стефан Пинтев), който роден в България, но понастоящем живее в Германия. Албумът ще е първи с бившия басист на ACCEPT Peter Baltes, който бе тур-музикант на последното, преминало и през България, турне. По-долу ще намерите списъка с песни обложката:

01. Isolation Man
02. The Flood
03. The Double Dealer's Club
04. Fight For The Right
05. Forever Free
06. Punchline
07. Sad Man's Show
08. The Betrayer
09. Heroes Of Freedom
10. Better Start To Run
11. The Battle Understood
12. Living Hell
13. Touchdown

u.d.o. 2023 - touchdown

u.d.o.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пак ли ти ? 20.05.2023 23:24:33 отговори + 9 1
Кому е нужен поредният средняшки коментар на постоянният критик ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 24.06.2023 10:35:53 + 1 3
Защо се занимаваш с мен, вместо да се научиш да пишеш правилно, неграмотни човече? Или си кажи мнението за новината, а не за мен, например. Аз не издавам нов албум, все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 19.05.2023 22:23:46 отговори + 1 9
Кому е нужен поредният средняшки албум на U.D.O., като всички ходят на концертите им за да чуят класиките на АССЕРТ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".