Подробности за предстоящия албум на CRIMINAL

14 юли 2011, 09:00 ч. 166 / 1 2
пред./следв.
CRIMINAL ще издадат седмия си студиен албум "Akelarre" на 19 август чрез "Massacre Records". Това е първа творба на групата след напускането на китариста и един от основателите на бандата Rodrigo Contreras и присъединяването на Olmo Cascallar. Ето списъка с песни, а по-долу виждате и обложката на предстоящия диск:
01. Order From Chaos
02. Resistance Is Futile
03. The Ghost We Summoned
04. Akelarre
05. State Of Siege
06. Tyrannicide
07. Feel The Void
08. The Power Of The Dog
09. Vows Of Silence
10. La Santa Muerte

още за:

Criminal


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Соломон Хюцлер 14.07.2011 14:19:23 отговори + 0 0
Адски ме кефи смачканото флайърче, което ни показва обложката! Култ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

`max 14.07.2011 09:33:13 отговори + 0 0
Тъкмо вчера се чудех какво стана с този албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".