Шведската хардкор банда SCORCHED EARTH гостува в София на 20 юли

14 юли 2011, 08:52 ч. 636 / 10 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   За всички, които са успели да се съвземат след PARKWAY DRIVE, "For The Kids Booking Bulgaria" са готови с поредната изненада. На 20 юли в столичния клуб "The Box" ще се проведе едно по-специално събитие, което ще бъде и последното за сезона, организирано от "For The Kids". В рамките на няколко часа ще можете да се насладите на музика на живо, да се гледате с избрани моменти от филма "Food Matters", както и да похапнете безплатна веган храна. По-късно за рождения си ден ще почерпи xМишусx. Специален гост на събитието ще бъде шведската веган хардкор банда SCORCHED EARTH. Преди тях ще свирят две от най-атрактивните български банди в момента - РЕЗЕРВЕН ПЛАН и EVERYBODY HATES THIS. Първите се очаква да заснемят и своя нов видеоклип по време на концерта. Входът е 6 лв., началото е в 19:00 ч. Съвсем скоро очаквайте "For The Kids" да обявят и първия си голям концерт за есента, с който ще бъде открит новия концертен сезон. На събитието ще свирят банди от САЩ, Швеция, Унгария и България. Най-голямото име сред тях е на банда, която се събира специално за еднократно европейско турне и вероятно това ще бъде първо и последно тяхно участие в страната ни. Скоро ще бъдат разкрити още детайли!
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Leprocy 15.07.2011 09:28:50 отговори + 0 0
SCORCHED EARTH ще свирят и във Варна на 22 юли. http://www.facebook.com/profile.php?id=1543105020#!/event.php?eid=248391721844272
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xmihailx 14.07.2011 23:10:50 отговори + 0 0
"Такиви животни" има сигурно повече от 25 години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2011 20:27:55 отговори + 0 0
"...веган хардкор банда..." - и такова животно ли има вече!?... what's next? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2011 09:07:13 отговори + 0 0
бих предположил, че унгарската банда за есенния концерт ще е Bridge To Solace, за останалите нямам идея Parkway Drive беше перфектно организиран и изпълнен концерт, очакваме големи неща от For The Kids! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".