Погребаха Scott Weiland, полицията подозира свръхдоза като причина за смъртта му

11 дек 2015, 19:18 ч. 913 / 4 0
пред./следв.

   Вчера, 10 декември, в Лос Анджелис бе погребан починалият седмица по-рано певец Scott Weiland (STONE TEMPLE PILOTS, VELVET REVOLVER). Освен най-близките му хора, на траурната церемония са присъствали и членове на двете банди, с които Weiland работеше в последните години. 

   Музикантът бе намерен мъртъв в тур-буса си малко преди да излезе за концерт със соло бандата си THE WILDABOUTS. Днес полицията разпространи официална информация за огледа на помещението, в което е спял Scott. Там са били намерени "Ксанакс", синтетични опиати, сънотворни хапчета, "Виагра" и др. лекарства, с чиято помощ Weiland се е справял с психичните си проблеми. Основното подозрение за смъртта му е предозиране на медикаменти. Резултатите от токсикологичните тестове, които ще покажат със сигурност какво е причинило кончината на вокалиста, се очакват след няколко седмици.

   В буса бе намерен и кокаин, който се смята, че е бил притежаван от басиста на THE WILDABOUTS Tommy Black, който бе арестуван и по-късно освободен.

 

scott weiland

още за:

Scott Weiland


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".