Съпругата на Scott Weiland твърди, че той не е взимал наркотици

5 дек 2015, 11:17 ч. 891 / 6 5
пред./следв.

   На 3 декември музикалният свят загуби един от най-именитите американски вокалсти на по-новото време - Scott Weiland (екс-STONE TEMPLE PILOTS/VELVET REVOLVER). Той почина в тур-буса си по време на обиколка със соло групата си THE WILDABOUTS, малко преди да излезе на сцената за концерт в Минесота.

   Причините за смъртта на Scott Weiland все още не са изяснени. Музикантът има няколко ареста в миналото, свързани с наркотици и, при такава внезапна кончина, първите подозрения паднаха върху дрогата. Освен това, според TMZ.com, в тур-буса са били намерени наркотици. Съпругата на певеца Jamie Weiland, която той среща през 2011 г., заявява обаче, че Scott е бил напълно чист от подобни субстанции в последните няколко години. Той е приемал алкохол, но на сбирки с компания. Вдовицата му твърди, че наркотиците в буса не би трябвало да са негови. Стана ясно и че полицията е арестувала басиста на THE WILDABOUTS Tommy Black за притежание на кокаин.

   Междувременно стотици популярни личности от шоу бизнеса, и особено рок сцената, изказаха тъгата си от загубата на Weiland и съболезвования на близките му. Сред тях са и бившите му колеги от STONE TEMPLE PILOTS, които оставят зад себе си скорошните си противоречия с фронтмена и му отдават почит.

 

scott weiland



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Истина ви казвам 6.12.2015 03:31:22 отговори + 4 0
На последните интервюта Уейлънд изглеждаше като човек, който се е натъпкал с успокоителни. Нищо чудно да е друсал и с такива, то много хора си мислят, че като имаш рецепта за нещо или се води "лекарство", злоупотребата с него не е наркомания.. ама е... Както и да е, квото и да е вземал, или пък не, вече няма значение. Мир на праха му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Батман 5.12.2015 23:58:52 отговори + 4 4
Ай ем Бетмен.

П.П.:
Съпругата ми го потвърди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виенски кифъл 5.12.2015 18:45:04 отговори + 3 0
Аутопсията ще покаже точно какво "не е взел". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 5.12.2015 18:55:29 + 5 0
По-скоро токсикологичните тестове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аха 5.12.2015 12:22:10 отговори + 5 7
Да, бе , а ислямците са божи-кравички и не превземат Европа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".