Показаха образите на момчето и момичето от обложката на "Houses of the Holy" на LED ZEPPELIN

9 дек 2007, 11:46 ч. 214 / 7 4
пред./следв.
Преди няколко месеца ви показахме как изглежда в наши дни бебето, снимано на обложката на албума на NIRVANA "Nevermind" (прочети). Днес, благодарение на британския вестник "Daily Mail", е разкрита една от най-големите мистерии, свързани с подобни снимки. На обложката на албума на LED ZEPPELIN от 1973 г. "Houses of the Holy" са изобразени разможените образи на голо момче и момиче, които се катерят по крайбрежни скални образувания. Това са петгодишният тогава Stefan Gates и с две години по-голямата му сестра Sam. Първият днес е известен телевизионен репортер, който признава, че онази снимка го е подтикнала да търси приключения, докато Sam живее със съпруга и дъщеря си в Кейптаун, Южна Африка. На снимките по-долу виждате оригиналната обложка от 1973 г. и скорошни снимки на брата и сестрата.

Обложката на "Houses of the Holy"


Stefan Gates в кадър от предаването си "Cooking in the Danger Zone"


Sam с дъщеря си Tallulah


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gels 10.12.2007 22:00:00 отговори + 0 0
Браво Лора то4но така мисля и аз!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 10.12.2007 09:43:56 отговори + 0 0
А днес е денят на Истината!
Надявам се някога да бъде издадено на DVD събитието което тази вечер ще направи 16 000 души щастливи, а по-късно и милиони!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Julian 9.12.2007 15:57:06 отговори + 0 0
Поправете ме ако греша, но въпросните скални образувания са в Северна Ирландия - The Giant's Causeway, бях там и мога да си заложа очите че са те - много добра обложка между другото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 9.12.2007 12:51:21 отговори + 0 0
Хубаво име има дъщерята на момичето ;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".