Полските власти обвиняват официално Nergal в поругаване на националния герб

11 яну 2018, 18:59 ч. 1331 / 8 4
пред./следв.

   През ноември миналата година ви съобщихме, че полските власти са разпитвали Nergal във връзка с обвинение за поругаване на полския национален герб. Става дума за дизайна на тениската на BEHEMOTH  "The Republic of the Unfaithful", който използва бял орел, наподобяващ този в герба, съчетан със змии и черепи. 

   Сега музикантът е официално обвинен в поругаване на националния символ, заедно с още двама души, единият от които е дизайнерът Rafal WechterowiczAdam "Nergal" Darski съобщи, че новината е стигнала до него след като се е върнал от новогодишна почивка. Очаква се скоро да започне съдебен процес, който да оневини или накаже фронтмена на BEHEMOTH.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


уфпф 13.01.2018 01:21:02 отговори + 3 0
мноу зле тия поляци... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 12.01.2018 09:30:45 отговори + 6 0
Всъщност орелът от истинския герб изглежда, като пиле от витрината за замразени храни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grlaurung 11.01.2018 22:47:13 отговори + 0 4
Минуси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 11.01.2018 20:49:58 отговори + 13 3
Полските наципатрЕоти, като българските-само л**на в главите им ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".