Японски лейбъл пуска албум на варненската група от 90-те ТОТАЛ

11 юли 2014, 07:18 ч. 917 / 3 7
пред./следв.

   Японският лейбъл "Orphictone", който издаде втория албум на българския прогресив рок проект VIRTUEL през миналата година, сега пуска диск на варненската пауър метъл група ТОТАЛ. Интересното в случая е, че групата е активна до 1993 г., като песните за творбата са записвани през 1990 и 1992 г. И двата диска - на VIRTUEL и ТОТАЛ - вече могат да се намерят и на българския пазар. По-долу може да чуете едно от парчетата на ТОТАЛ - "Stay": 

още за:

Total
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кана сюбиги жмуц 13.07.2014 19:52:52 отговори + 0 0
блъгар, прав си

летящото спагетено чудовище да бди над теб и братята ни, които от 7522 години се борят с врага, който го потопи в тенджерата с еретическа вода и масло. и след 5000 милиона века светът ще е чувал, че еретиците първи го поляха с кетчуп (кепчук, съгласно съборът от портитовци проведен през 1278 г.) и ще ги заплюят като пишман кулинари и анти-гурме лакеи на ВрагА. Бъди прездрав, пребългарин и предоволен!
И помнете, Той вря за нас!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Блъгар 13.07.2014 19:03:47 отговори + 0 0
Познавам ЮХИНС-вокала повече от 35 години. Отказа се защото постоянно го плюеха разни дебили с право на достъп до тогаващните музикални медии, може би защото като викнеше получаваха чувство за малоценност и завист,че те не могат. А албума беше замислен да бъде първата Българска рок опера посветена на еретиците - движението зародило се по нашите земи и разпространило просвещението в тогаващна Европа.Като гледам накъде върви цивилизацията, затънала във всички възможни грехове, нищо чудно да ни отвее-;Вятърът на Ада;. А иначе ЮХИНС се занимава с Метъл, но с реален метал като мед, бронз,сребро, злато и любимата му стомана. Дори след 2000 години ще му намират металните песни, посветени както е тръгнало на един изчезнал народ засега само на 7522 години.Специални поздрави на групарите. Знам, че има още неиздадени песни. А на феновете на съвременната класическа музика-;Хеви метъл рока; препоръчвам да обърнат по сериозно внимание на творчеството създадено от Константин Джамбазов. Бъдете живи, здрави и се множете,защото.... врагът не спи!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ааа 12.07.2014 00:57:59 отговори + 0 0
Хм, колко интересно сега не мога да слушам, но се съмнявам да ми хареса, но е яко, че се случва. Иначе японците са мега странни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БГ рок 11.07.2014 17:11:01 отговори + 0 0
Инфо тук:
http://www.bg-rock-archives.com/Bands/Total/Bio.html
Биография, членове, клипове, връзки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анн 11.07.2014 13:39:40 отговори + 0 0
А някакво инфо защо пък точно сега ги пуска и в момента тез хора къде са и какво правят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кире 11.07.2014 09:42:10 отговори + 0 0
Откъде може да се купи диска? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 11.07.2014 09:15:14 отговори + 0 0
Много са ретро тия. Замириса ми на тежки наркотици. Тогава тъкмо гръмна света със СПИН. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".