Японците GOTHIKA гостуват отново у нас на 28 април

28 мар 2013, 07:33 ч. 258 / 6 0
пред./следв.
GOTHIKA е японска група, която черпи вдъхновение от манга културата, електронната и индъстриъл музиката и традиционния японски театър. Странни костюми, кимона, чадъри, маски и противогази са част от атрибутите им. Могат да бъдат причислени към j-pop стила, но се забелязват много влияния от EBM/индъстриъл стила и още различни елементи от други стилове. Групата е свирила на големите европейски фестивали като "Summer Darkness", "Wave Gotik Treffen", имат договор и издаден албум с една от водещите фирми за индъстриъл и готик музика - "Alpha Matrix".
   На предстоящото събитие сетове с различна музика ще осигурят DJ Malkavian, VJ Gorgon, триото BEATWISE (At7, Ikkesant, Ego craxx). Ще танцува Akio.

   GOTHIKA вече са гостували в България няколко пъти и сега идват отново за концерт в клуб "Три уши" на 28 април. Началото е в 20:00 ч. Входът ще струва 10 лв. за посетител с тематичен грим и костюм и 12 лв. за "регулярни" зрители.
gothika live

още за:

GothikaGorgon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".