Японците GOTHIKA изнесоха шоу за ценители във "Fans" на 15 май

16 май 2008, 07:46 ч. 361 / 6 0
пред./следв.
На 15 май за втори път в България и отново по покана на "Gorgon", гостуваха японците GOTHIKA. Този път те не можаха да напълнят столичния клуб "Fans", но заедно с варненците ANIMASSACRE, изнесоха шоу само за ценители.
   Събитието започна към 21:30 ч., като ANIMASSACRE изпълниха около 60-минутен сет, показвайки че са едни от лидерите на българската индъстриъл сцена.
   След това се появиха GOTHIKA и от новите им песни стана ясно, че двамата музиканти от Страната на изгряващото слънце са израстнали в творческо отношение за 6-те месеца между двете им гостувания у нас. През цялото време те повтаряха как са свирили на голям фестивал ("Wave Gotik Treffen"), но концерта тук за тях е по-хубав, тъй като в Германия са хората ги гледали със скръстени ръце, а в София е много всело и доста от зрителите говорят японски (!). И наистина - имаше много аниме фенове, които общуваха с тях на родния им език. Изпълнението на GOTHIKA трая около 1 ч. и 35 минути, през което време те, типично за тях, се преоблекоха няколко пъти, а накрая VJ Gorgon закри партито с музика и визия, инспирирани от Япония и японското изкуство. За завършек на цялата веселба японците, заедно с голяма част от феновете, отидоха на вечеря и останаха там до 4 часа сутринта.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".