Поп-рок групата D.VINE с два концерта в Борисовата градина

20 юли 2018, 08:11 ч. 2073 / 3 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Код Червено

Група D.VINE с два концерта в Борисова градина – "Лятна естрада"

Два концерта подготвя група D.VINE по програма на Столична община.

22.07. (неделя) - Ladies in Red

24.08. (петък) – Ladies' Night

Концертите са посветени на страстта, бурния танц, мечтите, аромата на младо вино (от където идва и името на групата), ярките контрасти и са в код червено.

Концертите са с имена на две велики песни "Lady in Red" на Chris DeBurgh и "Ladies night" на Kool and the Gang, които са акцент в концепцията на двете музикални вечери. Програмата ще включва поп музика, модерни денс хитове, златни ретро парчета и рок песни за финал, които дамите ще изпълнят в грациозни огнено червени тоалети.

На двете дати D.VINE ще има силен DJ съпорт. Сцената ще открие DJ VaGro (Васко Громков) на концерта на 22-ри юли, а Краси Москов ще партнира на групата на концерта през август.

На 22-ри юли (неделя) D.VINE за първи път ще представи с български текст авторската си песен „Време за Теб" ("You make me"). Музика: Ирина Русимова, Текст: Тина Коилова, Аранжимент: група D.VINE

D.VINE приканват всичките си почитатели и най-вече дамската аудитория да „прегърне" идеята на концерта и да бъде в преобладаващо огнено червено облекло.

Съпътстващи дейности по време на концертите на D.VINE:

Всеки голям концерт има кауза. Желанието на D.VINE е на този концерт да подарят една китара "Китарата на D.VINE" на дете от публиката и чрез този жест музиката да влезе в повече домове и сърца, за да има още концерти през годините от новосъздадени групи. За "надпреварата" за китарата ще могат да участват всички деца на възраст до 18 години.

Втора китара също ще има като изненада, но тя ще се изтегли на втория концерт – 24.08., ще бъде "Китарата на публиката".

На концертите D.VINE ще представи на почитателите си за първи път своите фен материали и всеки техен почитател ще може да си вземе нещо любимо като част от емоцията на групата.

Непосредствено до сцената D.VINE ще поставят голямата фото рамка, която ги съпътства на всички важни събития за снимки след концерта със своите почитатели.

И в двете концертни вечери ви очакват много емоции, контраст между релаксиращи звуци и силна музикална динамика, ярък женски темеперамент и много танци. Гарантирана програма за почитатели от всички възрасти и музикален вкус.

Концертите са част от културната лятна програмата на София и са със свободен достъп.

 

още за:

D.vine
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 20.07.2018 11:29:57 отговори + 2 3
Тези дами има какво да предложат на света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кака дора 20.07.2018 11:01:26 отговори + 4 4
Тая новина какво място има на тоя сайт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глупав трол 20.07.2018 09:19:04 отговори + 3 1
Браво, успех в начинанието на мацките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".