Популярният Vegan Black Metal Chef ще издаде "нормален" метъл албум

9 дек 2013, 09:33 ч. 174 / 3 5
пред./следв.
Човекът, показващ как се приготвят вегански ястия на фона на блек метъл музика, изрисуван с корпспейнт и облечен в кожени дрехи - Vegan Black Metal Chef - подготвя своя 17-и епизод. Същевременно готвачът-музикант пише и готварска книга, с която напредва доста бързо. През втората половина на януари 2014-а Шефът планира да издаде и "нормален" метъл албум със своята група FOREVER DAWN. Повече подробности не се съобщават.


vegan black metal chef
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HYPOHEAD 9.12.2013 13:03:27 отговори + 0 0
Музиката си му е супер на пича, само не знам дали ако е с ясната мисъл, че прави нещо сериозно (като обещания по-горе в новината албум) ще му се получи толкова добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

`max 9.12.2013 11:43:57 отговори + 0 0
Пак същия - 2013-12-09 09:45:42
Иронията е, че музиката е по-добра от мноооого други професионални блек метъл банди.

И на мен музиката много ми допадна, затова изгледах по-голямата част от клипа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 9.12.2013 11:30:11 отговори + 0 0
Голям е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дет метълче 9.12.2013 10:52:08 отговори + 0 0
...че то готвенето е много яко на фона на някаква любима музика, но да готви така облечен ми се струва прекалено. Аз обичам да готвя и колкото и да внимавам, все се оплексвам с храна...На този господин ако му попадне някакво тесто например в тази ризница с толкова дупки, почистването би отнело доста време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак същия 9.12.2013 09:45:42 отговори + 0 0
Иронията е, че музиката е по-добра от мноооого други професионални блек метъл банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".