Последна информация за концерта на FIREWIND в София

9 дек 2013, 09:52 ч. 436 / 8 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   По-долу можете да видите и видео обръщение на Gus G към българските фенове.


   Остава един ден до концерта на FIREWIND и ERIDAN в клуб R.B.F (ул. Макгахан 42). Вратите на клуба ще бъдат отворени точно в 19:00, a група ERIDAN ще започнат точно в 20:00. Момчетата ще свирят 45 минути и ще представят предстоящия си албум „Пътят към Прозрението". Към 21:00 на сцената ще се качат и гръцките пауър метъл икони FIREWIND. Gus G и компания са обещали да отнесат главите на българските си фенове с над час и половина качествена музика, събрана от цялото творчество на групата. Билетите за концерта са на цена 35 лв. и могат да бъдат закупени в касите на "Eventim" в страната ("Germanos", "Office 1", "Technomarket", "Technopolis", "Пикадили", "OMV", "Usit Colours", Магазин "ЯКО", "На тъмно", "Metal Heaven", "Фотосинтезис", каса 3 на НДК), както и онлайн на този адрес. В деня на събитието цената на пропуските ще е 36 лв.
firewind2013

още за:

FirewindLive & Loud


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 10.12.2013 07:31:59 отговори + 0 0
Аман от хейтъри!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 10.12.2013 01:47:23 отговори + 0 0
Аман от аматьори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ерик 9.12.2013 18:36:27 отговори + 0 0
защото ти е струвал 30 лв, а в деня на концерта ще е 36 лв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 9.12.2013 16:15:23 отговори + 0 0
В настоящата новина: "В деня на събитието цената на пропуските ще е 36 лв."
В предходни новини: "В деня на концерта, ако има останали билети, те ще струват 38 лв."

А ограничението до 200 билета остава ли? Не че не толерирам едно такова поевтиняване, но цялата тази история с промяната на мястото, цената на билета в деня, ограничението на броя билети,...и то, ей тъй - без причина, някак ми понамирисват. А и се чудя защо ли се морих да купувам билети предварително?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".