Поръчайте новоизлязлото DVD/CD на LAST HOPE "Bulgar Display of Power"

27 окт 2010, 12:23 ч. 1134 / 3 9
пред./следв.
От днес, 27 октомври, е на пазара дългоочакваното DVD на LAST HOPE, което се предлага в комплект с аудио CD, със заглавие "Bulgar Display of Power". Издатели са "Re-Act"/"Wizard" и дискът може да се закупи онлайн единствено от сайтовете на музикалните компании и магазинът на "Metal Katehizis". За да поръчате "Bulgar Display of Power", следвайте тази връзка. Концертната част е озаглавена "Alive in Sofia" и включва историческия лайв на групата от 15 март 2008 г. в столицата. Шоуто е професионално записано и заснето с 8 камери. "Bulgar Display of Power" е документален филм, посветен на историята на групата, включващ интервюта, непоказвани досега концертни материали и тонове архивни документални кадри, плюс бонус видеоклипове и допълнителни кадри, както и бонус филма "A Night Train To Moscow" с общо времетраене над 180 минути (!). Аудиодискът "Alive in Sofia" представлява аудио-версия на концерта, включваща и 3 бонус песни, които отсъстват в DVD-то.

още за:

Last Hope


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bulgar 11.11.2010 18:48:00 отговори + 0 0
Обложката е жестока - и разбира се: всеки знае, че това е закачка с класиката Vulgar Display Of Power на Pantera - точно там е уловката, Last Hope използват този "rip-off" от много години за един от дизайните си на мерчандайза им. А ако не сте наясно, т.нар. "rip-off"-дизайни, където се взима стара класическа обложка на групи, като Maiden, Metallica или каквото и да е друго, може даже да не е група а просто нещо друго популярно, като филм или фирма или нещо подобно - и се преправя, като съвсем умишлено се запазват оригиналните белези... Това е изключително популярно в последните години и никой не се сърди - от една страна е закачка с оригиналите, от друга - малко или много уважение. Last Hope са се доказали отдавна, като много добра и продуктивна група и едва ли са използвали този дизайн, защото не са могли да се сетят за нещо по-оригинално. А и доколкото знам историята на този "rip-off", идеята дори не идва от групата, а от Dwid от американските метълкор легенди Integrity - той първоначално прави този дизайн и им предлага да го използват, както и самия израз Bulgar Display Of Power. Те го печатат на фанелки, първо на шега за някакво турне в Европа - и изненадващо ги разпродават като топъл хляб, в последствие това се превръща в една от най-популярните фанелки в западна Европа. Самият Джейми Джаста от Hatebreed, казва че това е най-добрия "rip-off" който е виждал!
Тук в България обаче, винаги ще се намерят куп критици, на това което е признато и харесвано в нормалния свят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 29.10.2010 08:59:30 отговори + 0 0
Това трябва да е двд-то от Блек Бокс от 2008 мисля .Беше невероятно мазало . Музиката си е тяхна ,иначе обложката е взета от Пантера . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.10.2010 21:39:51 отговори + 0 0
Добре че поне заглевието и обложката са оригинални..И добре че се споменава от къде не са взаимствани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Covenant 28.10.2010 20:24:03 отговори + 0 0
Истината боли,а? Иначе имаме големи претенции..DVD,8 камери....Ще взема да си харесам и аз някоя обложка и ще си лепна моето лого.Тупан! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.10.2010 10:37:38 отговори + 0 0
" Covenant - 2010-10-27 18:46:29
обложката е яка....как ли са се сетили момчетата да я направят?а музиката дали е тяхна или и тя така е взета..."назаем"? хахаха "

Ох развесели ме! Тупан!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


967 28.10.2010 01:14:00 отговори + 0 0
от магазина можете да поръчате и друго много силно заглаие - BFH - Burned From Hope (varna hardcore) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Covenant 27.10.2010 18:46:29 отговори + 0 0
обложката е яка....как ли са се сетили момчетата да я направят?а музиката дали е тяхна или и тя така е взета..."назаем"? хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.10.2010 17:20:36 отговори + 0 0
Много яко заглавие ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 27.10.2010 13:47:35 отговори + 0 0
Оригинално ?!?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".