В София започва "Тънка червена рок седмица 2"

27 окт 2010, 11:16 ч. 435 / 9 2
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   За втори път в София ще се проведе рок фестивът "Thin Red Rock Week". В четири поредни вечери – от 15 до 18 ноември 2010, на сцената на клуб "Тънка червена линия" ще забият някои от най-атрактивните рок банди на българската сцена в момента! На 15 ноември "Тънката червена рок седмица" ще открият добре познатите вече DEFAULT и BOOZE BROTHERS, на 16 ноември ще вдигнат шум прогресивните OVERGAME и ЮВИГИ. На 17 ноември сцената ще заемат старите кучета DER HUNDS и AWAKE. Фестивалът ще закрият SOUNDFULL и ювелирните ИЕРИХОН на 18 ноември.
   Една от изненадите на организаторите е специалната компилация "Thin red rock cd, vol.1", която съдържа 16 авторски парчета на участниците в рок форума. Всеки, закупил билет за някой от фестивалните дни ще получи безплатно копие на специално издаденото CD.
   "Сигурни сме, че ще стане мощно и неповторимо шоу! Всяка една от бандите има собствен облик и послание, така че всяка рок вечер ще е уникална" – твърдят организаторите на събитието.
   За добрия звук и осветление по време на фестивала ще се погрижи екип на "Sound Creative Team". Билетите са на цена 5 лв. за ден и 15 лв. са всички фестивални дни и ще се продават на място. Начален час - 21:00.

още за:

Thin Red Rock Week


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.10.2010 16:38:34 отговори + 0 0
Най-добрия ден е втория и той точно на Сабатон и Ейлсторм сложен. Миналия концерт на Ювиги и Овъргейм в РБФ пък беше точно на финала на ШЛ. Бе тия хора не се ли интересуват малко к'во друго има на тия дати? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 27.10.2010 13:31:22 отговори + 0 0
Soundfull ги слушах в Бургас на July Morning и мога да кажа, че са е*ахти яката група! Много добро сценично поведение, яки авторски парчета и много добри кавъри Най-вероятно ще отида да ги чуя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".