Поръчайте онлайн "Kings of Metal MMXIV" на MANOWAR

14 мар 2014, 12:17 ч. 387 / 7 6
пред./следв.

  Вече на българския пазар е преработената версия на класиката на MANOWAR от 1988 г. "Kings of Metal". Както знаете - на обложката на "Kings of Metal MMXIV" на централно място е българското знаме, въпреки че досега страната ни не присъства в тур-плановете на бандата за промоцията на диска. Той е вече на българския пазар и можете да го поръчате онлайн от магазина на WeRock.bg. "Kings of Metal MMXIV" е на две CD-та с много бонуси в специално "Silver Edition" издание. 

 

kings of metal mmxiv

още за:

Manowar


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дедо Ъндедо 21.03.2014 19:32:17 отговори + 0 2
Ха, майтапа е пълен.... Тия като не могат от 15 години да измислят нищо качествено, започнаха да ни зариват с концертчета, презаписи , ремастерирания и нам-нам кво-си..... Започне ли една група да си ,,преработва'' калсиките-значи и е утишъл коня у ряката, и е време да се пенсионира, преди да започне тотално да се осира.
А пък това че знамето ни е на централно място хич не ми пука, особено като е до турското.... Абе театрото е пълно, на печелившите -честито :-))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

онанисти 14.03.2014 22:37:03 отговори + 0 1
Не!Благодаря!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мискин 14.03.2014 14:20:07 отговори + 0 1
Колко е тъпо в днешно време да си фен на тези, а. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хохи 14.03.2014 14:06:58 отговори + 0 1
ми нема па Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

elek from hell 14.03.2014 13:59:20 отговори + 0 1
Вече го поръчах в лимитирана версия, където всички знамена са български, идва в комплект с кичур от космите в носа на Джоуи де Майо, непран елек от турнето им, викингски меч (от пластмаса) и четири презерватива с вкус на мешана скара.

Много съм доволен, любимия ми диск. Мисля да си го купя още веднъж, за да имам вече цели два диска на рафта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Труе палар метал 14.03.2014 13:09:49 отговори + 0 2
Ако ще и марсианското знаме да е с централно място на обложката все тая! Тия се оляха, за какво им трябваше да си пипат най-силния албум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".