UPYR ще открият концерта на WINDHAND в София

14 мар 2014, 13:14 ч. 378 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Знаете, третото от поредицата събития по повод своята десета годишнина, уебзинът Rawk'n'Roll - the 'pass-me-that-bottle' webzine ще изправи пред софийската публика една от най-актуалните в момента дуум банди: американците Windhand на 7 април в B-Side на клуб Mixtape 5.

Концертът ще открият софийските мракобесници Upyr, които още със стъпването си на сцена предизвикаха размествания в родния ъндърграунд. Мрачните, бавни и тежки пиеси от дебютното демо на групата "Аltars/Tunnels", предизвикаха серия от възторжени ревюта не само в българските, но и в редица чуждестранни специализирани издания.

Билети за концерта могат да се намерят в мрежата на Eventim на цена от 20 лева на предварителна продажба и 25 лева в деня на концерта и на входа на клуба.

От Upyr ни подаряват и запис от изпълнението си като съпорт на концерта на Kylesa на 11 февруари, който е и първи официален бутлег на групата. За даунлоуд отидете на този линк и въведете цена 0, за да свалите безплатно файла. Видео към песента "Before the Altars of Necrotic Karma" от същото шоу можете да видите тук. На концерта с Windhand, на сцената с Upyr ще дебютира и новият китарист на родната шайка - Делян Караиванов, познат ни още и от Center и Murder Of Crows.

 

windhand



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кендълмас 15.03.2014 20:42:28 отговори + 0 0
Епикус думикус металикус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ееее 14.03.2014 21:37:32 отговори + 0 0
Е може ли да им постнете съобщението без линковете :/ Сега вместо да отида гледам каквото искам на съответната банда, ще трябва да ходя да търся същата новина в глупавия сайт на организаторите, че барем те поне са си сложили линковете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".