Поръчайте предварително своето копие от DVD-то на HYPOCRISY "Hell over Sofia"!

3 окт 2011, 11:54 ч. 486 / 7 11
пред./следв.
Когато един експеримент е успешен, той трябва да бъде повторен. През миналата година музикална компания "Wizard" и "Metal Katehizis" ви дадоха възможност да заявите/поръчате предварително копия от уникалното историческо DVD на Голямата четворка от концерта й в София. Сега е времето да направим нещо подобно отново! И какво по-подходящо от също записаното в България DVD "Hell over Sofia" на HYPOCRISY! То ще се предлага както на DVD, така и на блурей носител и вече може да направите своите предварителни поръчки в нашия онлайн магазин. Всяка една от версиите включва и двойно аудио-CD, съдържащо песните от паметното шоу на Peter Tagtgren и компания в София. Изпълнението на поръчките ще започне от 20 октомври, което означава, че до няколко дни след това ще може да държите в ръцете си и да се наслаждавате на уникалния продукт.
   Hell over Bulgaria!!!
Hypocrisy - Hell over Sofia


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ицо 4.10.2011 06:37:08 отговори + 0 0
Ей БРУТУС, сигурно в "по смотаното издание" Петер пее на фалцет, а във "ВИП" изданието те поздравява лично от екрана ?... Или картончето отвън ти е по-специално от хартийката под найлонче ?... А иначе естествено ще се вземе, но тази еуфория за това дали във "вторник" или "четвъртък" ще се закупи ми е малко тъпичка, че и чак предварителни заявки ... Така или иначе наистина лимитед едишъна може да се вземе само от НБ директно. А от там можеш да си вземеш което и да е от изданията. А за тръпката да си отвориш пакет получен от там, е доста по-специална, от тази да го получиш от София или да си го вземеш от Уиз. , докато отиваш да си купуваш (примерно) хляб или цигари ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutusa 4.10.2011 00:08:33 отговори + 0 0
Взимам го 100 процента!Който иска да рискува-нека просто изчак и си закупи по-смотано издание... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carmina 3.10.2011 18:19:38 отговори + 0 0
@ незапознат - 2011-10-03 14:15:33
... една кампания не трябва да бъде агресивна.Грозно е.

...Поръчайте!
...Тьi поръча ли !!!??

Аз поръчах на the pirate bay
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 3.10.2011 14:43:38 отговори + 0 0
Г-н запознат, т. нар. "първи луксозен тираж" е и единствен, така че няма опасност да "замине за други краища на света". :-)
Всъщност, ако трябва да бъдем съвсем точни, има и действително ограничен тираж на изданието, да (в комплект с "реплика на бекстейдж пас от концерта" - нищо, че пасове на този концерт нямаше), но той се предлага само при директни поръчки от мейлордър каталога на Nuclear Blast.
С други думи - от бързане в случая няма никакъв смисъл. Нито ще се докопате до DVD-то по-бързо, нито ще ви излезе по-евтино, нито става дума за някакъв специален тираж.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

незапознат 3.10.2011 14:15:33 отговори + 0 0
Пешо знае ли за случката?А?
А за бонус аудио дисковете пък съвсем се съмнявам да е чул.

И накрая - мразя луксозни издания от картон, защото не ми се връзват визуално с оформлението на останалата фонотека.

Защо пиша така - първо защото си мисля че съм прав и второ защото една кампания не трябва да бъде агресивна.Грозно е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2011 14:15:21 отговори + 0 0
Вероятно ще свърщи ако не си го земете предварително . Искат да знаят колко бройки да вкарат за да не се набутат, не че ги интересуват особено "феновете". Дръжки !! Винаги ще може да се закупи. Номерата край нямат .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 3.10.2011 14:02:55 отговори + 0 0
има смисъл защото първият луксозен тираж е ограничен и ако не си го поръчате навреме, количествата ще заминат за други краища на света! но ако обикновената пластмасова кутийка ви задоволява - можете да си го купите и за Коледа :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 3.10.2011 12:57:52 отговори + 0 0
Именно. Мислех, че ще е, да речем, с 5-10 по-евтино в сравнение с когато излезе официално. От фенска гелдна точка няка смисъл, освен ако изданието не се окаже пред разпродаване, но за бг пазара няма такава опасност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ф 3.10.2011 12:40:17 отговори + 0 0
Експериментът е такъв само първия път, след това се превръща в поредното номерче от страна на лапачите като В. В.

А и в цялото това начинание няма АБСОЛЮТНО никакъв смисъл за фена. Смисълът е в това: колкото се може по- скоро разни да докопат кинтите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 3.10.2011 12:16:46 отговори + 0 0
Аз предпочитам да си направя кефа като отида на място и си го взема лично и докато се прибирам вкъщи да тръпна в очакване докато си го пусна!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2011 12:04:54 отговори + 0 0
Нямам търпение да си го взема! Обложката е велика, точно като женския пазар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".