Поредна невероятна корица на британския "Metal Hammer"

2 яну 2014, 17:10 ч. 817 / 6 5
пред./следв.
Британското списание "Metal Hammer" често пъти радва читателите си, както и почитателите на метъла по целия свят, с уникални концептуални корици, на които има снимки от уникални фотосесии и др., съчетани и обработени по невероятен начин и със страхотни ефекти. През 2012 г. "Metal Hammer Bulgaria" предложи и у нас една от тези корици - с Corey Taylor в ролята на Супермен. Предстои издаването на специален брой на "Metal Hammer" с подзаглавие "2014: Metal Strikes Back". Аналогията е с пети епизод от поредицата "Междузвездни войни" - "Империята отвръща на удара" ("Empire Strikes Back"), а на корицата са редица музиканти, изобразени като герои от легендарния филм. В броя ще бъдат предварително представени очкваните нови издания на WHILE SHE SLEEPS, IRON MAIDEN, SLAYER, MASTODON, MACHINE HEAD, WITHIN TEMPTATION, SLIPKNOT и др. По-долу може да видите и уникалната рисунка. Щракнете с мишката върху изображението, за да го видите в по-голям размер.

Metal Hammer

още за:

Metal Hammer


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кадаиф 16.01.2014 23:23:23 отговори + 0 0
Докато най-накрая за да отговаря на същността си Про-Рок ще се преименува на Про-Блог.
Сега отивам да видя с новата година дали не са пуснали още 15 странички за словесна мастурбация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл чук 16.01.2014 17:25:25 отговори + 0 0
А Метъл Хамър България ще уредят снимки на сцена от турски сериал със залепени (правилно използвана дума! че навярно уменията им с фотошопа са на такова ниво) глави на метъл величия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастифф 13.01.2014 16:27:48 отговори + 0 0
Корицата на Пророк сигурно ще бъде с някоя сапунка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ак 3.01.2014 09:35:10 отговори + 0 0
Щеше да е невероятна ако това списание нямаше претенции да бъде метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мне 3.01.2014 09:03:54 отговори + 0 0
Не се отватя, поне при мен на мобилния дава грешка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".