Последна информация за коледно-новогодишното METALLICA парти с HAMMERHEAD

27 дек 2014, 12:13 ч. 545 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете утре, 28 декември, в столичния бар Rock It HAMMERHEAD (BG) ще представят своя коледно-новогодишен METALLICA трибют концерт. В списъка с песни ще присъстват основно топ композициите на голямата четворка и нови за интерпретаторите парчета. Официален гост на част от песните ще е Христо Иванов от софийската банда AMAYAH, а диджеят ще ви посрещне с интересни музикални коледни вариации на голямата четворка.
Вратите на заведението ще отворят в 20.00 часа!
Групата ще излезе на сцената между 21.00 и 21.30 часа.
Входа ще е 6 лева.
Коледни шапки (по желание) и усмивки (задължително!).

 

още за:

Hammerhead


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dundee 27.12.2014 18:19:53 отговори + 4 0
Баце, то у Мангалия секой вход за метъл си е благотворителнос. Кинти правят само мангалите у големите чалга заведения и поп-травеститите от "музикалнити риалити формати" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dred 27.12.2014 15:15:37 отговори + 7 6
Там смеееееее
Който не ги е гледал, той не знае за какво става дума. Пичовете са огън!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

азея 27.12.2014 13:44:50 отговори + 10 11
Ужас. Пак досадните трибюти ни се бутат. Няма да им стъпя никога, камо ли пък да им дам и пари за вход за това, че са бездарници и се кефят да свирят кавърчета. Приемам трибюти само и единстветно ако приходите отиват за благотворителност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мария 27.12.2014 14:07:47 + 10 9
По-добре не стъпвай
Ти като си даровит колко парчета на Metallica можеш да изсвириш, а?
Много си задръстен! Честно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо от Amayah 28.12.2014 12:36:23 + 4 2
Истината е, че за бума на трибютите са виновни всички "фенове" на рок и метъл музиката, които не си дават труда дори веднъж да се поинтересуват коя нова и неизвестна група свири в еди-кой си клуб, a камо ли да отидат и да ги чуят дали стават или не. Едната причина - "бе къде ще ходя сега да ги слушам тия, кви са тия никога не съм ги чувал". Другата причина - ако има вход, просто забрави. Щото са ебах ти аматьорчетата, как имат наглостта пък даже да искат и вход, все едно са инвестирали в инструменти и техника, все едно плащат наем за репетиционни, все едно транспорта на техниката за концерта им е безплатен, все едно са репетирали седмици наред преди това.
Хамърхед са трибют банда, създадени са като такава, това свирят, такава им е коцепцията. Какъв е проблемът? Това не е някоя група, която се опитва да пробие първо с кавъри, пък после и евентуално с авторска музика. И това по никакъв начин не означава, че са бездарници. И за какви пари въобще говорим? Наясно ли сте колко на минус всъщност са групите, които имат дързостта да свирят по клубовете из България? В най-добрия случай да спестят някой лев за запис или да инвестират в следващото си свирене.
Лично за мен - Металика ми е любимата група и винаги бих участвал в такива концерти, ако ме поканят. Това далеч не ми е единственото музикално занимание.
И понеже явно не сте си направили (това не е обръщение за 2 л., мн. ч., а учтива форма на обръщение лично към "азея") труда да потърсите кои са и какви са тези бездарници, които ще свирят днес - поздрав с едно мое авторско парче (записът е от концерт, на който имаше 7-8 души в клуба):
https://www.youtube.com/watch?v=M1cyPkbcjA4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".