Последна информация за концерта на GOD IS AN ASTRONAUT в София

10 мар 2012, 08:27 ч. 183 / 8 1
пред./следв.
След по-малко от 48 часа ще се състои първото гостуване на ирландците GOD IS AN ASTRONAUT в България. Началото на събитието ще бъде дадено в 19:00 ч. на 11 март, когато вратите на клуб "Mixtape 5" в столицата ще бъдат отворени за феновете. Тридесет минути след това на сцена ще излязат родните MENTAL ARCHITECTS, които ще имат за задача да подготвят публиката за едно незабравимо аудио-визуално изживяване. MENTAL ARCHITECTS ще представят на сцена парчета от предстоящия си дебютен албум "Celebrations" за около 45 минути. Веднага след тях на сцената ще стъпят и звездите на вечерта - GOD IS AN ASTRONAUT, които ще "пренесат феновете си в една друга реалност, състояща се от космически прах и огромни междузвездни разстояния".

   График на концерта:
19:00 - Отваряне на вратите
19:30 - 20:15 - MENTAL ARCHITECTS
след 20:30 - GOD IS AN ASTRONAUT
   Информация за непълнолетните:
   Всички лица под 18 навършени години ще трябва да бъдат съпровождани от пълнолетен придружител. За целта охраната на клуба е подготвила декларации за придружаващите ги пълнолетни, които ще могат да бъдат попълнени на входа. Всички без изключение трябва да притежават документ за самоличност (лична карта), както и билет за концерта.

   Фотоапарати и камери:
   По настояване на мениджмънта на групата, фотоапарати (професионални, непрофесионални, "сапунерки" и др.) и камери няма да бъде допускано (не важи за мобилни телефони). Клубът не разполага със специално отделение за съхранение на подобни устройства, затова организаторите умоляват феновете да не носят фотоапарати със себе си.

   Билети на цена от 22 лв. все още могат да бъдат закупени до 10 март, включително, чрез системата на "Eventim" и партньорите им в цялата страна. В деня на концерта билетите ще са на цена 25 лв., от 17 ч. ще има отворена каса и в преддверието на клуба.
God is an Astronaut Live in Sofia


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


К.Р. 10.03.2012 11:19:15 отговори + 0 0
Е, красота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".