Последни новини за концерта на CRADLE OF FILTH, Wednesday 13 и др. в София на 5 март

1 мар 2024, 08:26 ч. 909 / 15 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последни новини за концерта на CRADLE OF FILTH
на 5 март в София

Шоуто „Necromantic Fantasies“ ще мине и през България!

Концертът на CRADLE OF FILTH, WEDNESDAY 13, SICK N’ BEAUTIFUL и американците DRIFT ще се състои на 5 март в столичния клуб Joy Station.

Програмата на вечерта ще протече в следния ред:

18:00 - Врати
18:45 - 19.15 DRIFT
19:30 - 20.00 SICK N’ BEAUTIFUL
20:15 - 21.05 WEDNESDAY 13
21:30 - 23.00 CRADLE OF FILTH

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

От днес цените на последните бройки билети се продават на цена от 75 лева. Може да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

ВИП пакети, съдържащи подаръци, среща и автографи с CRADLE OF FILTH се предлагат на сайта на групата. Тези пакети не включват билети за събитието!

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба.
Събитието не е подходящо за деца до 7 годишна възраст!

Важно: При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, който е закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".