Вижте новия видеоклип на COOL DEN "Време е"

1 мар 2024, 10:22 ч. 678 / 22 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От 1-и март в онлайн пространството вече е най-новото видео на група Cool Den към песента „Време е“. Сингълът ще бъде част и от предстоящия трети албум на бандата, който ще излезе по-късно през годината. „Време е“ и останалите песни на бандата ще могат да бъдат чуто на живо на големия концерт на Cool Den и Керана и космонавтите на 8 март в клуб Mixtape 5.

Баладата „Време е“ следва рок, фънк и поп звученето на групата, а текстът отново залага на важни социални теми. „Идеята на песента е да насочим погледа на хората към позитивното. Въпреки че на пръв поглед светът изглежда все по-мрачен, песента ни споделя възгледа за „вътрешната светлина“. Когато се фокусираме върху доброто, можем да отидем извън апатията и ниските вибрации. „Време е“ е своеобразен химн за алтруизма и силата на добротата, скрита в най-малките и прозаични аспекти на живота“, споделят от групата.

Видеото на „Време е“ е заснето в Бургас и София от Наталия Сидоренко и Георги Георгиев. В клипа участват артистите от PYROMANIACS, които са главни герои в клипа, демонстрирайки огненото си въртене на пой, стаф, ветрила и др. Специално участие има и дядото на Теодор от Cool Den - Тодор Чирпанлиев. Звукозаписът и миксът на парчето е на Стоян Бозов, Creative Labs Studio.

Видеоклипът е осъществен с финансовата подкрепа на Национален фонд Култура.

 

cool den

още за:

Cool Den


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yasho 1.03.2024 14:46:32 отговори + 2 0
Песента не ме впечатли на първо слушане и смятам, че имат доста по-добри попадения. Но клипът си личи, че е правен с много труд – разнообразни локации, много различни сцени/картини и добре изпълнено като цяло. Абе, бих се радвал младежите да слушат масово тази музика, отколкото крисковщини и чалги. Като за поп рок за тийнове си е много добре даже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".