Последни новини за концерта на Gus G. и Mats Leven в София

24 сеп 2014, 10:18 ч. 595 / 7 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Утре вечер, 25 септември, четвъртък ще се състои акустичното шоу на огнения Gus G. (Ozzy Osbourne, FIREWIND) и Mats Leven (CANDLEMASS). Събитието ще се проведе в столичния бар "Rock It" и е част от регионално мини-турне на именитите музиканти.

Както вече знаете списъкът с композиции ще включва популярни рок класики, в това число творби от соловата кариера на Gus G. и с FIREWIND, част от тези които музиканта изпълнява с великият Ozzy Osbourne (в т.ч. и на BLACK SABBATH).

Mats Leven ни е познат не само като вокал на CANDELEMASS и YNGWIE MALMSTEEN, а и от работата си с групи като APOCALYPTICA, THERION, KRUX и много други.

Ето и кратките правила за провеждането на мероприятието:

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудио записващи устройства
- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в заведението!

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концерта може да бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Този четвъртък, 25 септември, вратите на бара ще отворят за посетители на шоуто в 20.00 часа. Точно в 21:00 часа GusG. и Mats Leven ще започнат своя рецитал от сцената на столичния “Rock It”, като шоуто им се очаква да продължи около 90 минути!

Билетите са само 180 и са в продажба www.bgtsc.eu и мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Касите на Фаст Пей в цялата страна.

В момента пропуските са на цена от 32.50 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 40 лева.

 

gus g

още за:

Gus G.Mats LevenBgtsc


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Real Steel 24.09.2014 20:32:21 отговори + 2 1
Да не говорим, че билета ми е за 25 лева от Grave Digger?
Не знам за теб, но за мен си е без пари , а да сравняваш Еридан с Mats Leven си е направо неграмотно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

reek it 24.09.2014 14:13:15 отговори + 3 3
ха, последния път Firewind свириха с Eridan в RBF цели концерти за 36 лв, а сега само Gus G. и Mats 40 лв? И то за акустичо изпълнение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така ли? 24.09.2014 14:41:13 + 2 2
Я провери пак. Цената е 32.50 лева. 40 е в деня на място.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Титан 24.09.2014 13:28:59 отговори + 4 2
EntombeD, заради ръпони като теб ги пишат тези неща.
Спомням си на концерт на Крейтър преди няколко години един как седеше и се жалваше пред залата, че не го пускат с кучето, а никъде не пишело, че не може
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 24.09.2014 13:18:25 отговори + 2 1
Да бяха съобщили нещо не по-малко важно - дали ще има мърч, например? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 24.09.2014 11:42:30 отговори + 3 6
леле все едно Папата и Барак Обама правят концерт, а не Гъз . егати забраните и условията. аз имам агресивна антисоциална златна рибка.може ли да вляза с тея? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кики 24.09.2014 11:59:55 + 2 2
Идеш от село нали?
Най-добре остани си там. Няма да липсТваш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Real Steel 24.09.2014 10:57:16 отговори + 5 3
И двамата са страхотни музиканти!
Там сме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".