Cristina Scabbia говори за 10-годишната си връзка с Jim Root

24 сеп 2014, 09:30 ч. 901 / 8 0
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистката на LACUNA COIL Cristina Scabbia говори по-подробно за връзките си с музиканти и как успява да съчетава личния си живот с непрестанните пътувания по турнета. Запитана дали е било трудно да прекъсне връзката си с басиста на LACUNA COIL Marco Coti Zelati, тя отговаря:

Не беше лесно, но ние сме възрастни хора. Но аз никога не съм писала лош текст на песен за него [смее се]. Изобщо не е имало нужда да бъда лоша. Защото никой не е направил нищо лошо. Нещата просто се промениха и еволюираха. Сега сме най-добри приятели. Все още се обичаме, но на съвсем друго ниво.

   По отношение 10-годишната си връзка с китариста на SLIPKNOT Jim Root и трудностите да я поддържа, при положение, че той живее във Флорида, а тя - в Италия:

   Моят начин на живот вече е достатъчно предизвикателен. Защото пътувам и работя много. Така че, трябва да се научиш да живееш живота си по различен начин, но начин, който да ти е от полза. За мен дори мисълта за нормална връзка изглежда странна. 

   В публикация във "Фейсбук" Cristina описва себе си като "посветена, изключително моногамна и с ... изненадващо високи морални ценности".

 

Lacuna Coil Sofia



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".