Последни новини за участниците в "Kaliakra Rock Fest 2009"

23 юни 2009, 13:55 ч. 206 / 2 9
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Емблематичният басист на MOTLEY CRUE, Nikki Sixx, си направи нова татурировка на десния крак, малко над коляното, и то с лика на китариста на бандата, Mick Mars. Татуировката е в пиратски стил и представлява част от последната фотосесия на бандата, издържана изцяло в черно и бяло и в разбойнически дух. Nikki Sixx, който е един от основателите на MOTLEY CRUE, обясни постъпката си като знак за приятелство и дълбоко уважение към китариста и разбира се като поредната изненада и повод за забавление. Mick Mars, от своя страна, много се зарадва и се почувства особено щастлив от този жест.
   Хулиганите на рока, както наричат четиримата от MOTLEY CRUE, ще забият на сцената на "Kaliakra Rock Fest 2009" на 1 юли след единствената дама участник във фестивала - Lauren Harris. В Каварна всеки член на MOTLEY CRUE ще разполага с лична гримьорна, която трабва да е декорирана с черен плат и мека мебел. Мебелите не трабва да са кожени, а за да се чувстват уютно и като у дома си, рокерите си водят и специален личен декоратор. В България четворката пристига по повод 20-ата годишнина от излизането на най-успешният й албум, "Dr. Feelgood", и ще бъде в оригиналния си състав. Тази година четиримата продължават своя "Crue Fest 2 Tour", като първият "Crue Fest" от миналото лято бе обявен за най-успешното лятно турне в САЩ от авторитетното списание "Rolling Stone".
   Другите легендарни рок гости, SCORPIONS, които ще видим на 2 юли, са решили да се возят на родна територия само в луксозни лимузини. Изискването им към организаторите от "Joker Media" и Община "Каварна" е автомобилите да не са по-стари от две години и, разбира се, предпочитат те да са само немски марки.
   Днес пък е световната премиера на десетия студиен албум на DREAM THEATER, "Black Clouds & Silver Linings". Прогресив бандата ще забие във финалната вечер на "Kaliakra Rock Fest 2009" на 3 юли, броени дни след излизането на дългоочакваното им CD.
   В рамките на "Kaliakra Rock Fest 2009" ще гостуват още BLIND GUARDIAN и EDGUY на 2 юли преди SCORPIONS, a на 3 юли прeди DREAM THEATER ще видим и CYNIC. Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК и в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един ден е 55 лв., а общ билет за трите дни е с цена 100 лв. Тридневният билет дава възможност за участие в томбола с награда чисто нов мотор "Harley-Davidson Sportster Iron 883".

още за:

Kaliakra Rock Fest


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


radichy 24.06.2009 19:00:39 отговори + 0 0
Bobby - 2009-06-23 22:31:50
Аз лично ще гледам Крю в петък и ще се насера от кеф

Ще се разбиеш, аз ги гледах в Берлин миналата седмица и просто беше нещо страшно. Още ме държи от тогава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.06.2009 01:32:54 отговори + 0 0
"Татуировката е в пиратски стил и представлява част от последната фотосесия на бандата, издържана изцяло в черно и бяло и в разбойнически дух." NO COMMENT!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 23.06.2009 22:31:50 отговори + 0 0
Аз лично ще гледам Крю в петък и ще се насера от кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 23.06.2009 17:15:55 отговори + 0 0
ете тва е фен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НОВИНА ОТПРЕДИ 8 МЕС 23.06.2009 16:29:28 отговори + 0 0
Абе за болните фенове като мен всяка новина за Motley Crue е яка. Обаче това е старина и то от най-старите. Ники си татуира Мик през октомври миналата година. За справка - http://www.youtube.com/watch?v=ZGytoHhPS3Y . Вижте датата на видеото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 23.06.2009 15:49:56 отговори + 0 0
wolf, това е пиар, споко! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 23.06.2009 15:48:08 отговори + 0 0
Абе к'ви са тез глупости дето все ги "разпространяват" де*ба! Отварям новината с надеждата да видя някакви нови подробности за феста и к'во да видя - кой къде се татуирал, колко пъти се изпърдял и с какво си трие гъзО. То бива реклама, ама от няколко месеца чета наляво-надясно само как някой от крю направил незнам-си-к'во, искал незнам-си-к'во, щял да направи незнам-си-к'во, заврял си анално незнам-си-к'во... АМАН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nazgul 23.06.2009 15:13:08 отговори + 0 0
Шумен на 3 морета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 23.06.2009 14:49:39 отговори + 0 0
А бе кво ни занимавате с некви калиакри, рокове и фестове - AC/DC и Depeche Mode идват в ШУМЕН, вие за Каварна ми дрънкате!
Shumen = City of the Universe!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".