Официална информация за фестивала "Rock the Balkans"

23 юни 2009, 13:45 ч. 281 / 4 12
пред./следв.
Както ви информирахме вчера, организаторите на "Rock the Balkans" взеха решение да преместята фестивала от предварително обявения стадион "Академик" в столичната зала "Фестивална". Ето и официалното изявление по въпроса:

   Поради прогнози за продължително неблагоприятно време, "Balkan Entertainment Company" реши да премести мястото на провеждане на фестивала "Rock the Balkans" в зала "Фестивална". Часът и датата на събитието остават непроменени – 29 юни, начало: 17:00 ч.
   Хедлайнерите на феста LIMP BIZKIT пристигат с феноменална продукция в деня на събитието. Американците идват у нас за първи път, и то в оригинален състав. Само ден преди нашето шоу те ще забият и в Румъния, а следващата им спирка ще бъде на фестивала "Volt" в Унгария. За престоя си в София групарите не се проявили особени капризи. Държат на чисти хавлии в съблекалните, големи огледала и пепелници, както и на приглушено осветление. Бандата ще продава оригинален мърчандайз преди и по време на шоуто си, а след като забие, ще се срещне и с десет от своите най-запалени фенове! Виж как можеш да спечелиш среща с бандата на virginiarecords.com.
   Преди LIMP BIZKIT, на сцената ще се качат последователно българите от SKREe4, турската нео-метъл машина MANGA и прогресив рок легендите SAGA и QUEENSRYCHE.
   Вратите на зала Фестивална се отварят в 17:00 ч.
   Билети: в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg и Билетен център - НДК.
   Цени: 65 лв. - седящи, 75 лв. - терен, 90 лв. - golden circle.

още за:

Rock The Balkans


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StreetSoldier 25.06.2009 13:21:39 отговори + 0 0
И аз пропускам най-вече заради високите цени...организацията, че си зле тва е ясно...нещо нормално за българия...и съм абсл сигурен, че Бизкит бяха сами и билетите бяха на нормална цена щяха да се съберат адски мн хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 24.06.2009 14:59:41 отговори + 0 0
Да ги видим сега тези с Голдън съркъла какво ще правят! Пък и още ли не са се сетили, че трябва да променят цените вече?

Ходеше ми се на Queensryche, видяха ми се много 75 лева, но така като гледам май няма да съжалявам особено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deville 24.06.2009 10:02:50 отговори + 0 0
и със специален гост Краси Аврамов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Phantom 23.06.2009 23:46:14 отговори + 0 0
Другият път да направят билетите 190 лв и да ги поканят да свирят на Луната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 23.06.2009 22:45:59 отговори + 0 0
Булгаристан! Видели, че няма моментална разпродажба на билетите и сменили мястото с по-тясно. Истинският рок фестивал е в Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Introduce 23.06.2009 22:25:21 отговори + 0 0
Тъкмо се канех да си купувам билет и като прочетох тази новина и се отказах!!!

Няма да посетя концерта на Limp Bizkit благодарение на Balkan Entertaiment Company!!! БЛАГОДАРЯ! ама най-вече за високите ви цени!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The dark eternal nig 23.06.2009 20:44:28 отговори + 0 0
Тоя фест е супер смях,ако може да се каже изобщо че е фест.Някъде бях прочел че Лимп Бизкит били събрали много хора на някой фест в чужбина,да ама тва е България и хората тука нещат да слушат такива простотии!!! Ако има хора на феста те ще са заради Куинсрайх естествено и съм обеден че тея разсулените ако бяха сами нямаще да съберат публика дори и да напълнят залата!!!Ама тея организатори са супер зле Куинсрайх и Бизкит на един концерт,като мине концерта на Райх и хората сигурно ще си тръгнат :Д :Д :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ladyjane 23.06.2009 15:16:41 отговори + 0 0
Начален час на събитието 17:00.вратите се отварят в 17:00. Пак ли ще почва концерта преди да е влязла публиката или си предвиждаъ 1000 души ,които спокойно да влязат за 10 мин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 23.06.2009 15:05:23 отговори + 0 0
Лошо време...да бе.... видяли, че не могат да напълнят стадиона зарадид шибаната организация и решили да хвърлят прах в очите на хората като ги забият в шибана зала и да им кажат, че времето е виновно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Манга-Сагарян 23.06.2009 15:03:13 отговори + 0 0
Абе да видя аз Джофа пак , пък сички други манги , саги и вафли да пушат у рейса и да са забавляват ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 23.06.2009 14:12:59 отговори + 0 0
Ако успея да се срещна с групата ще умра от кеф.Преди 2 години DJ LETHAL беше в София.Прави парти в тогавашния "Блек бокс".Много земен човек,няма и грам звездомания,надуване,стойки и такива неща.Даде автогафи,снимаше се със всеки.По време на партито слезе от пулта при нас бутилка "Карнобатска гроздова" и почна да дава на публиката,по едно време ми направо ми да даде бутилката.После го черпихме бира,а той от тревата си.Много павка тревица Общо взето,все едно пиеш с приятели след като се събрали пари за алкохол,а някой вади тревица,само че с ди джея на Limp bizkit и House of pain.Пича пристига от Холивуд и се държи все едно сте приятели от махалата.Тва беше култово изживяване за мен и за другите фенове на Бизкит,които бяхме там.Накрая го изпратихме и отпраши за летището.Сега може да повторим,само че сцялата банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

павката 23.06.2009 14:04:33 отговори + 0 0
Неразумно високи цени на билетите!За съжаление-ще пропуснеме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".