Последни новини за утрешния концерт на WHITESNAKE в София

23 ное 2015, 10:48 ч. 2326 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само ден до дългоочакваното шоу на WHITESNAKE

Гответе се за незабравимо рок преживяване!

24 ноември (вторник) 2015 г., 20:00 ч. "Арена Армеец София"

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18,00 ч.

Утре София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на WHITESNAKE! Рок легендите пристигат у нас за един много специален концерт, част от суперуспешното им турне The Purple Tour. Заедно с класиките “Is This Love”, “Here I Go Again” и много други, ще имаме удоволствието да чуем нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – Burn, Stormbringer и Come Taste The Band, в които пее Дейвид Ковърдейл.

Входовете на „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. По същото време ще бъде затворено движението по бул. „Асен Йорданов“. След 19,00 ч. за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Поради повишени мерки за сигурност пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен. Съветваме феновете да дойдат по-рано, за да не пропуснат началото на концерта. Супергрупата The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20,00 ч, като изпълненията им ще продължат малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи около два часа!

Интересът към концерта на WHITESNAKE у нас надмина всички очаквания. Феновете на великолепната петорка тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на своите идоли.

Преди WHITESNAKE ще загреем подобаващо за купона със супергрупата THE DEAD DAISIES. Основаната през 2012 г. банда включва някои от най-добрите рок музиканти на планетата. Сред тях са басиста Марко Мендоса, свирил с Thin Lizzy и Whitesnake, китариста Ричард Фортус (Guns N’ Roses и Thin Lizzy) и клавириста Дизи Рийд – музикантът с най-продължителна кариера в Guns N’ Roses. Благодарение на звездния музикален състав, разбиващото шоу и звука на класическия рокендрол, групата може да се похвали с милиони фенове по целия свят.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 23.11.2015 15:07:45 отговори + 2 2
Напълно съгласен със Саймондо. Отдавна избягвам залата с кола, заради недомислието, което наричат паркинг. Даже последните пъти ходя без нея въобще. За времето, което ми трябва да стигна до колата, стигам до станцията на метрото на Г.М. Димистров... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 23.11.2015 11:12:30 отговори + 3 1
Как така "Входовете на „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. По същото време ще бъде затворено движението по бул. „Асен Йорданов"?! Ако затворят този булевард в 18:00 часа, как ще се стига до паркинга на залата?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неразбирач 23.11.2015 11:16:08 + 6 1
Сигурно под затворено движение се разбира, че няма да се пускат МПС на хора, които не отиват на концерта. За градски транспорт, зрители на концерта и автомобили със специален режим на движение би следвало да бъде отворено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 23.11.2015 11:30:18 + 7 1
Хем си НЕразбирач, пък хем ги разбираш работите
Дано да си прав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 23.11.2015 13:10:50 + 12 0
По-добре паркирай някъде из околните квартали и се разходи до залата. С цялата очаквана навалица паркирането на паркинга и тръгването след това ще си е късане на нерви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".