Последни подробности за концерта на Tarja Turunen в София

7 окт 2009, 11:18 ч. 235 / 8 7
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Българските фенове на северната дива вече са зачеркнали по-голямата част от дните в календара, които остават до идването на звездата в София. Tarja Turunen ще пристигне на 12.10.2009 г. за дългоочаквания си втори концерт у нас, който ще бъде част от ежегодния фестивал "Arena Muzika 2009".
   Събитието се осъществява с подкрепата на "Туборг". Организатор на концерта е "София Мюзик Ентърпрайсис".
   Ангелският глас от севера пристига от Солун в деня на концерта, който е част от турнето й "Final Storm Tour 2009". Две подгряващи групи ще загреят публиката преди шоуто й в София. Това са сънародниците на финландската дива KINGS OF MODESTY и траш метъл бандата от Германия FURNAZE, които придружават звездата почти през цялото турне.
   Интересът към концерта на скандинавската дива и този път е огромен. Това ще бъде поредното страхотно събитие от ежегодния фестивал "Арена Музика 2009". Родните почитатели на ангелския глас от севера ще могат да се насладят на най-големите й хитове, както и на несравнимото й сценично присъствие и харизматичното й обаяние в продължение на два часа. След изключително успешния си концерт у нас през 2008 г., Tarja няма търпение отново да се срещне с невероятната българска публика и освен любимите парчета, звездата обещава и специални музикални изненади.
   Една от изненадите за най-големите фенове на Tarja вече е факт. Десет верни почитатели ще имат възможността да се срещнат на живо със звездата на специално определено за целта място в зала "Универсиада". Тя ще отдели по няколко минути на десетте щастливци след края на шоуто.

   Преди концерта си у нас, финландската дива ще се подкрепи с изключително здравословна вечеря от нискомаслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както и свежи цитрусови плодове. Звездата и антуража й с охота ще опитат най-добрите местни червени и бели вина, които предпочитат да консумират в кристални винени чаши. Освен на виното, гостите ще заложат и на водка от родната им страна, както и на добре изстудена бира "Туборг".
   След шоуто в София, Tarja се отправя към Чехия, Белгия и Лондон, където "Final Storm Tour 2009" ще завърши подобаващо на "O2 Academy Islington" на 19 октомври.

   Билети за концерта на Tarja Turunen в зала "Универсиада" все още могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на "Тикетпро България" в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.10.2009 11:01:18 отговори + 0 0
"В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева."

днеска случайно да не би да не е деня на концерта?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2009 10:54:23 отговори + 0 0
тия от СМЕ са големи гадове - днес продават билетите на 50 лева, макар да пише че трябва да са на 40. баси дребнавия тарикатизъм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 8.10.2009 00:49:28 отговори + 0 0
Ми не, на френски е Bulgarie Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 8.10.2009 00:06:38 отговори + 0 0
Bulgary значи България на френски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.10.2009 14:18:08 отговори + 0 0
Гледам, че тия кретени от KINGS OF MODESTY още не са оправили досадната грешка от майспейса си. Bulgary!!!! Ш`му са незнае... За близо двата месеца от предната новина насам не се ли намери някой да им каже, че са сгрешили името на едната държава, в която ще свирят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


? 7.10.2009 14:09:28 отговори + 0 0
Ако билетите за Tarja са много скъпи, какви са тези за ZZ Top? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 7.10.2009 12:25:56 отговори + 0 0
много скъпи билети-пропускам този път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".