GUNS N' ROSES отричат обвиненията в плагиатство

7 окт 2009, 10:59 ч. 159 / 2 3
пред./следв.
Чрез мениджъра си Irving Azoff GUNS N' ROSES разпространиха съобщение, в което отричат напълно обвиненията в плагиатство от лейбълите "Independiente" и американския клон на "Domino Recording Company", които твърдят, че в песен от новия албум на Axl и компания са използвани части от композиции на Ulrich Schnauss (подробности). Според музикантите, спорните семпли, които са използвани, са осигурени от член на продукционния екип на "Chinese Democracy", като въпросният ги е уверил, че откъсите са придобити легално.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.10.2009 13:33:48 отговори + 0 0
една жена каза ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spoonman 7.10.2009 13:25:59 отговори + 0 0
Сега Аксел да заведе дело за клевета. И без това нищо друго не прави.*evil* Една година мина от албума,още един клип не е издал, а пък аз чакам втората част на "демокрацията". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 7.10.2009 11:27:59 отговори + 0 0
Щях да се изненадам ако бяха казали друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".