CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK с концерт в София на 8 октомври

7 апр 2023, 11:25 ч. 1024 / 8 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концерт на CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK

Вечер с творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD!

BGTSC представя: концерта на CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK, който ще се състои на 8 октомври в столичния клуб Микстейп 5.

CHOP SUEY e All-Star трибют на SYSTEM OF A DOWN от Обединеното кралство. В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от Dragonforce, барабанистът Андре Джойзи от Breed 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите Anti-Nowhere League. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от Confyde.

След приключилите успешни турнета в Австралия, Нова Зеландия, Хърватия, Сърбия, Холандия, многобройните участия в Обединеното кралство и на фестивали, групата се отправя към Франция, Германия, Румъния, Унгария и много други европейски държави. В момента CHOP SUEY е водещата група, отдаваща почит към творчеството на SYSTEM OF A DOWN!
Не пропускайте красивата лудост на най-емблематичните песни на SYSTEM OF A DOWN, изпълнени от музиканти от световна класа. Ако сте ги гледали преди, този път ще са с по-дълъг и по-еклектичен сет от всякога.

MACHINE HEAD UK се завръщат след шест годишно прекъсване. Вече бивши членове на групата са легендите на китарата Ричард Шоу от Cradle of Filth и Бен Кристо от The Sisters of Mercy. В момента вокалист на групата е Рич О’Донъл от Karybdis. Шоуто на бандата е фокусирано върху емблематичните за MACHINE HEAD ‘90 и ‘00-те години.
Вечер с творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD! Бъдете там!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената на пропуска до 10-ти април, включително, ще бъде 20 лева! От 11-ти април и до деня на концерта ще е по 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба - 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

chop suey



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 9.04.2023 15:10:48 отговори + 4 1
Това с "разбирането" от музика ми е забавно. Разбират от музика хора, които се занимават с нея в някаква степен, имат съответните дипломи, акредитации, и т.н. Всичко останало са лични предпочитания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 9.04.2023 07:26:57 отговори + 4 0
Който разбира от какво?
От трибют групи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 8.04.2023 11:06:01 отговори + 2 6
Родните музикантчета да не се обаждат! Събитието си е супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йоанко Кузел 7.04.2023 20:43:48 отговори + 4 4
Подгряващ - Венци Мартинов с вечния скеч за Парцалев! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

поканете 7.04.2023 15:38:28 отговори + 8 1
Ор'гиналните Машин Хед, моля! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kveben 9.04.2023 15:45:44 + 0 0
Сигурно ще уважа и тия момци, но да, съгласен съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 7.04.2023 14:29:06 отговори + 5 14
Супер яко ще е! Който не разбира да не се обажда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 8.04.2023 07:42:17 + 4 3
Чшшшъ, алоу, разбирача...я по-леко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".