Постановката на ФСБ "Вълче време" ще бъде представена в Пловдив на 4 септември

1 юли 2013, 18:30 ч. 356 / 5 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 4 септември, на сцената на Античния театър музикантите от легендарната група ФСБ ще представят на вярната си пловдивска публика забележителния рок спектакъл “Вълче време” с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

   Като контрапункт на нежната феерия “ФСБ Симфони”, споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи “над тепетата” с нова сила, с мотото “Заедно можем”!

   Носителите на Наградата на Пловдив - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България - Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

   На 4 септември, Античният театър в Пловдив ще посрещне почитателите на прогресив рока в България и групата, която му се посвети без да измени на музикантските си принципи - ФСБ!

   Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата пред Общината и в магазин “Мюзик Център” в Пловдив, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв.
ФСБ, Вълче време

още за:

Фсб


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DM 3.07.2013 14:51:25 отговори + 0 0
Я - 2013-07-03 09:01:46
"Пловдив - 2013-07-02 13:25:24
Тъй като след "Пърпъл" няма да видим такова чудо втори път, трябва да се радваме на всичко в този скапан градец "

Вместо да буташ кинти на хора, които отдавна са си изпели песента с тия 30 кинта може да идеш на 5 концерта на млади групи. Удовлетворението ще е много по-голямо.

Абсолютно вярно!Да не говорим ,че наближават концертите на Бодом и Хипокриси ,а билетите не са кой знае колко по-скъпи и със сигурност ще са по-интересни от тези "величия"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Я 3.07.2013 09:01:46 отговори + 0 0
"Пловдив - 2013-07-02 13:25:24
Тъй като след "Пърпъл" няма да видим такова чудо втори път, трябва да се радваме на всичко в този скапан градец "

Вместо да буташ кинти на хора, които отдавна са си изпели песента с тия 30 кинта може да идеш на 5 концерта на млади групи. Удовлетворението ще е много по-голямо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пловдив 2.07.2013 13:25:24 отговори + 0 0
Тъй като след "Пърпъл" няма да видим такова чудо втори път, трябва да се радваме на всичко в този скапан градец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гартин Мор 2.07.2013 10:26:09 отговори + 0 0
Че ФСБ са велики, велики са. Но въпросния "спектакъл", поне това, което видяхме в НДК, не е нищо особено. Да не кажа, че е най-слабият концерт на ФСБ, който съм гледал. А аз съм гледал много. Беше пълно с технически гафове. Сетлистът беше неоптимален. Липсваха шедьоври като "Гара разделна" и "Зимна къща". За сметка на това, прехвалената "Високо" бе изпълнена ДВА пъти. Което е пълна естрада.
Новият аранжимент на "Вълче време" не е добър и обезличава парчето. А осветлението е по-скоро дразнещо, отколкото атрактивно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2013 08:45:32 отговори + 0 0
Велики!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yawn 2.07.2013 00:21:58 отговори + 0 0
Верно е скука... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 1.07.2013 21:34:02 отговори + 0 0
СКУКААААААА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".