Поставиха троен байпас на вокалиста на SAXON Biff Byford

29 сеп 2019, 09:48 ч. 971 / 8 0
пред./следв.

   Фронтменът на SAXON Biff Byford се възстановява след спешна операция на 23 септември, при която му е бил поставен троен байпас на сърцето.

   Както ви съощихме, групата отмени концертите си до края на настоящата година заради здравословните проблеми на певеца. Вчера самият Biff публикува съобщение в социалните мрежи, с което обяснява състоянието си. Музикантът се чувства добре и благодари на феновете за подкрепата.

   Възстановяването на Byford ще продължи и през 2020 г. и на този етап не се знае кога SAXON биха могли да потеглят отново на път.

 

biff byford

още за:

SaxonBiff Byford


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".