Потвърдено е, че Keith Emerson се е самоубил

15 мар 2016, 15:12 ч. 1021 / 8 0
пред./следв.

   Съдебен лекар е потвърдил официално, че причината за смъртта на легендарния клавирист Keith Emerson (EMERSON, LAKE & PALMER) на 11 март е самоубийство. Разследването е установило, че кончината на музиканта е следствие от огнестрелна рана в главата, която е причинена от самия него. 

   В последно време Emerson е страдал и от сърдечни проблеми и депресия. Приятелката му, която е намерила тялото на музиканта в дома му в Калифорния, заяви и че Keith е приемал много тежко обстоятелството, че вече не може да свири перфектно и да дава на феновете това, което се очаква от него.

 

Keith Emerson

още за:

Keith Emerson


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".