Повече информация за концерта на JUDAS PRIEST и HELLOWEEN

23 юни 2015, 11:32 ч. 2050 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – JUDAS PRIEST и HELLOWEEN! Двете велики групи пристигат у нас за един специален концерт. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с песни от последния си албум  'Redeemer of Souls', както и с най-великите си хитове! От своя страна HELLOWEEN ще наблегнат на най-популярните си парчета, но и на песни от най-новия си албум 'My God-Given Right', излязал в края на месец май. Албумът, издаден у нас от Nuclear Blast/ Wizard, затвърди техния статут на кръстници на мелодичния спийд метъл.

'My God-Given Right' превзе музикалните класации по света, като отбеляза някои от най-високите позиции в чартовете за немската хеви метъл машина. Албумът дебютира под номер 3 в класацията на Чехия, под номер 5 във Финландия, под номер 8 в Германия и под номер 9 в Япония. Вокалистът Анди Дерис обяснява големия успех с факта, че групата постоянства върху обикновения девиз: „Назад към корените, но с нови песни”. Той допълва: „Повече от всякога, нашите фенове искат да пеят и да празнуват заедно с нас. Това правило обичайно работи най-добре с използването на отличителните припеви и привлекателните линии на класиките от 80-те години.”

HELLOWEEN са си поръчали разнообразие от сандвичи, пилешли крилца и супа за обяд. Освен това ще похапват различни видове сирена и пресни плодове. Бандата държи да опита произведен у нас мед, различни видове български хляб, както и местна качествена бира.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ преди JUDAS PRIEST, но не като подгряваща група, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

 

judas-priest-poster

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ъъъ 23.06.2015 18:29:00 отговори + 3 0
И каква е информацията освен какво ще хапват тиквите?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси 23.06.2015 14:42:04 отговори + 17 1
Моля ви, малко повече уважение към аудиторията! Напишете "поредно прес съобщение преди концерта", а не "повече информация". В дописката няма никаква информация, която да е нова, разширена или непозната на публиката. Предъвкват се едни и същи факти, което е смешно. "ПОВЕЧЕ" информация е, ако дадат актуален сетлист, график на излизането, уточнения по отварянето на вратите и пропусквателния режим.... Това е едно НИЩО, пълнеж и кух ПР. Този концерт е ясен. Фенската маса преброена. Който има пари, ще дойде. Който няма, прес-съобщения не го вълнуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 23.06.2015 14:29:09 отговори + 3 0
Час и половина концерт е добро "подгряване" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саундчек 23.06.2015 13:34:34 отговори + 3 6
Хахаха.....На концерт на Judas Priest, какви да бъдат Helloween освен подгряващи? Айде стига простотии с цел повече продаби! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 23.06.2015 17:37:51 + 3 0
Специални гости се водят Хелоуин. Такива се водеха и Джудас Прийст съвсем наскоро на един голям фестивал в Англия, където свириха една от вечерите, но преди хедлайнерите. Може да провериш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".