Петото издание на "Айляк Фест" ще се състои в края на август

23 юни 2015, 14:20 ч. 1912 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Единственият фестивал на айляка I Like Fest / Айляк Фест ще се случи тази година за пети пореден път в края на август, но този път в Родопите.
Тази година организаторите са подготвили доста изненади за всички във фестивалната зона - спорт, кулинарни работилници, кътчета за релакс, “айляк зона” с барове и много други.

Айляк Фест ще се проведе за пети пореден път. Идеята за него се заражда в главите на няколко човека, за които „айляк” не е просто състояние на безгрижие, а усещане за свобода! Първото издание на фестивала е през 2010 г. и до тази година той винаги се е провеждал в Пловдив.

Сцената на I Like Fest е събирала на едно място най-известните български артисти и гости от чужбина. Сред тях са Ревю, Оратница, Локмаруху, Balkansky, най-добрите тромпетисти на ГУЧА, SMALLMAN, Gabana, Acoustic corporation, Bgz и Таралежков, Targy от HMSU и много други.

А освен музикалната програма, фестивалът традиционно предлага и отворена сцена за изкуство, която среща публиката с различните видове изкуство и я прави активен участник в творческия процес.

Съвсем скоро очаквайте подробности за програмата на I Like Fest 2015 / Айляк Фест 2015 и къде точно ще можете да разпънете палатки. А дотогава ви предизвикваме да си припомните смисълът на „айляка” - да живееш свободно и да си позитивен във всякакви ситуации. И най-важното – не бъркайте I Like Fest / Айляк Фест с нищо друго!

Дръжете се айляци, изненадите започват! Бъдете истински айляк – бъдете над нещата!

I Like Fest / Айляк Фест се реализира от организация Отворена сцена за изкуство О.С.И.

 

още за:

I Like Fest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".